Notícies

Aquesta és la famosa festa de Barcelona on Katy Perry ha aparegut per sorpresa

La cantant va ballar al ritme d'alguna de les seves cançons i va repartir xarrups entre els assistents

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Katy Perry
Foto: ShutterstockKaty Perry lança álbum no dia do show do Rock in Rio
Publicitat

La vida nocturna de Barcelona és coneguda arreu del món i és per això que no només atrau turistes de diversos països, sinó que les celebritats també la volen viure de prop. Rosalia i Rauw Alejandro, Tini, Emilia i Sebastián Yatra són alguns dels artistes que s'han deixat veure a la festa Bresh a la Sala Apolo de Barcelona, però la ciutat té altres festes que no us podeu perdre, i si no digueu-li a Katy Perry. L'artista ha aparegut per sorpresa a la coneguda festa LGBTI 'Churros con chocolate', on ha repartit xarrups a alguns dels assistents i s'ha fet fotos amb els fans.

La de Califòrnia no només ha fet de cambrera, sinó que va pujar a l'escenari del local a ballar al ritme d'algunes de les seves cançons, i va presentar per primer cop el seu nou tema 'Lifetime' en directe. Tot seguit, Katy Perry no va dubtar a baixar de la tarima i barrejar-se amb els assistents a la pista de ball que també cantaven els seus temes. Les xarxes socials s'han omplert de vídeos i fotografies de la cantant a la discoteca que han generat comentaris com "no pot ser, quina enveja!" i "ha estat la cosa més forta que he vist mai".  

Una artista que va marcar una dècada

Hi ha dècades que tenen una banda sonora molt concreta: els cinquanta van estar marcats pel ritme d'Elvis Presley, els seixanta per les cançons dels Beatles i els noranta per reines del pop com Madonna i Britney Spears, però si parlem d'icones del pop, la dècada del 2010 va ser una de les èpoques daurades per a les dives d'aquest gènere. Rihanna, Kesha o Pink ocupaven cada setmana les primeres posicions de les llistes musicals, però si hi ha una artista va marcar la dècada del 2010 és Katy Perry. 'California girls' i 'I kissed a girl' sonaven per tot arreu i, malgrat que la cantant ja no té el mateix èxit de fa més de deu anys, acaba de treure una nova cançó envoltada de molta polèmica.

'Woman's world' és el nou tema de la cantant que, tot i que envia un clar missatge feminista i d'empoderament femení, segons les crítiques, el videoclip que l'acompanya contradiu tot el que l'artista expressa a la lletra de la cançó. "Sembla una representació de com els agradaria als homes que fossin les dones a la vida real" i "sembla una sàtira del feminisme" són alguns dels comentaris que els usuaris han deixat a YouTube sota el videoclip de gairebé tres minuts en què mostra desenes de dones semi despullades mentre "treballen" en la construcció. L'artista ha respost a les crítiques amb un vídeo al seu perfil d'Instagram on explica que "només ens ho volíem passar bé i ser una mica sarcàstiques" i afegeix que volia jugar de manera satírica amb la idea de com la mirada masculina hipersexualitza les dones.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de KATY PERRY (@katyperry)

Les crítiques no només assenyalen la lletra i el videoclip de la nova cançó, sinó també el seu productor, Dr Luke, conegut per abusar d'altres artistes com Kesha, qui va fer una TED Talk on parlava de com la música la va ajudar a poder superar el trauma que el productor li va provocar. "Treballar amb maltractadors coneguts en qualsevol indústria només contribueix a la narrativa que els homes poden fer merdes repugnants i sortir-se'n amb la seva", va criticar l'actriu Abigail Breslin.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 i 2025 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat