Notícies

Aquesta és la pel·lícula que es veurà gratis a la platja aquest diumenge

Més de 600 persones han participat en la votació per escollir el film, una xifra rècord

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Cinema Lliure
Foto: Ricardo Maio
Publicitat

Ens agrada l'estiu i el cinema, i encara més si és tot alhora. Quan arriba el bon temps, Barcelona s'omple de diverses sessions de cinema a la fresca on veure algunes de les pel·lícules de la cartellera i d'altres que ja formen part de la història audiovisual. Segurament ja heu anat a veure alguna pel·lícula al Park Güell i a la Sala Montjuïc del Castell de Montjuïc, però, si parlem de cinemes a la fresca, no ens podem oblidar del Cinema Lliure a la Platja. La mostra d'enguany se celebra fins al 8 d'agost a la platja de Sant Sebastià amb una desena de pel·lícules que es poden veure gratuïtament. Malgrat que fa unes setmanes que l'organització va anunciar els títols que es projectarien, van obrir un concurs perquè el públic escollis quina pel·lícula volien que completés el cartell.

Després de més de 600 votacions, la xifra més alta en la història del cicle de cinema, finalment el film escollit pel públic serà 'El mestre que va prometre el mar'. El film dirigit per Patricia Font i protagonitzat per Enric Auquer i Laia Costa es projectarà la nit del 4 d'agost quan es pongui el sol, entre les 21.30 i les 22 h. Així que ja ho sabeu, prepareu la nevera portàtil i aviseu els vostres amics, familiars i persones estimades per preparar-vos pel dia de la projecció i donar la benvinguda al mes d'agost.

Pel·lícula 'El metre que va prometre el mar'
Foto: 'El metre que va prometre el mar'

La pel·lícula es projectarà en català i castellà i se subtitularà en anglès, i presentarà la història de l'Ariadna, una noia que descobreix que el seu avi busca les restes del seu pare desaparegut a la Guerra Civil des de fa temps. Quan se n'assabenta, decideix viatjar amb ell cap a Burgos, on està en procés l'exhumació d'una fossa comuna on podria estar enterrat el besavi de l'Ariadna. La pel·lícula mostra com durant la seva estada, la jove coneix la història d'Antoni Benaiges, un jove metre de Tarragona que va ser professor del seu avi abans de la guerra i que, a través d'un innovador mètode pedagògic, va inspirar els seus alumnes i els va fer la promesa de portar-los a veure el mar.

Com és habitual a alguns cicles de cinema a la fresca, com el sala Montjuïc, abans del visionament del film de Font es projectarà el curtmetratge 'Las Visitantes', dirigit per Enrique Buleo, en col·laboració amb el festival FILMETS. Durant 15 minuts, la producció presenta tres dones jubilades que viatgen en autobús fins a Europa després de quedar-se vídues. 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona a l'agost

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat