Notícies

Aquesta famosa discoteca de Barcelona es convertirà en una sala de fitness amb DJ per un dia

La segona edició d’aquesta iniciativa contempla una classe de 45 minuts de moviments d’alta intensitat

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Juxta
JuxtaJuxta
Publicitat

Sortir a ballar a una discoteca es podria considerar fer esport: es fa càrdio, se sua de valent i l'endemà s'acostuma a estar baldat. En aquest sentit, fer una classe 'fitness' dins d'un club no sembla una idea tan esbojarrada; almenys, així ho ha volgut provar la iniciativa de Juxta, un projecte que ha redefinit les rutines d’entrenament combinant l’esport amb l’energia d’una discoteca. 

La idea és senzilla: es fusiona un club, un sistema de llums, un equip de so potent, un DJ i un instructor de 'fitness'. El resultat és una classe de 45 minuts de moviments d’alta intensitat en què el fil conductor són els ritmes de la música electrònica de l’artista convidat.

La iniciativa va arrancar al març, quan es va celebrar la primera edició d’aquest 'crossover' al club privat The Cover. Ara, Juxta ha anunciat la segona data: el 29 de juny, de 13 a 15 h. L’experiència se celebrarà al Nitsa, a la Sala Apolo, i l’encarregada de dinamitzar la sessió d’esport serà l’artista barcelonina ONA, que portarà a la sala una barreja de música 'trance' que encaixarà amb tots els moviments de la instructora.  

En acabar de suar, i per relaxar-se, la classe es completarà amb una celebració post-entrenament amb còctels sense alcohol, aperitius i amb més música per continuar alliberant endorfines. 

Les entrades estan disponibles a través de la plataforma Dice per un preu de 44 euros. 

Noves maneres de fer esport

No tothom gaudeix suant mentre fa esport, per això, cada vegada més apareixen noves iniciatives que intenten fer més amenes les sessions. Aquest projecte de Juxta n’és un exemple, però també ho són les sortides de Paddle Surf sota la llum de la lluna plena que se celebren a la Barceloneta; les sessions de Barre, que combinen les postures del ioga i el pilates amb moviments derivats del ballet, o el 'Jumping fitness', uns exercicis aeròbics que es fan sobre un trampolí.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer el juny a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona



Últimes notícies

    Publicitat