Notícies

Aquesta gelateria florentina de Barcelona oferirà un 2x1 en gelats (només durant un dia)

La promoció serà vàlida fins a esgotar existències als cinc establiments que té a Catalunya, tres dels quals són a Barcelona

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Helado de Badiani
Badiani 1932Helado de Badiani
Publicitat

Costa trobar maneres per suportar la calor que des de fa un parell de setmanes s’ha instal·lat a la ciutat. Si encara no s’està de vacances, les opcions pràcticament es limiten a ventar-se, quedar-se quiet davant un ventilador o capbussar-se al mar si es té un moment al dia. Una altra opció ben refrescant és, sense dubte, menjar un gelat, i a Barcelona tenim sort perquè hi ha un munt d’opcions entre les quals triar.

Una de les gelateries de moda és Badiani, un gegant del gelat artesà amb origen a Florència que ha preparat una sorpresa per als fanàtics del 'gelato': el pròxim 21 de juliol els seus locals tindran una oferta especial de 2x1 en tots els seus gelats, tant els de terrina com els cons.

L’única condició per gaudir d’aquesta promoció és registrar-se (gratuïtament) a través de la plataforma Eventbrite per assegurar-se una entrada; l’oferta exclusiva només serà vàlida per un temps limitats i fins a esgotar existències. Amb l'entrada només caldrà anar a una de les sucursals de Badiani a la ciutat, ensenyar l’entrada i triar d’entre totes les ofertes de sabors, des del clàssic de xocolata fins a les estrelles de la cadena com el Buontalenti de Pistacho i la Dolcevita. 



On es podrà gaudir d’aquesta promoció?

  • Badiani Rosselló: C/ del Rosselló, 232
  • Badiani Westfield Glòries
  • Badiani Mandri: Carrer de Mandri, 37
  • Badiani Sant Cugat: Plaça d'Octavià, 2 (Sant Cugat del Vallès)
  • Badiani Palamós: Carrer Major, 53 (Palamós)

Orígens de Badiani

Badiani va obrir l’any 1932 la seva primera gelateria a Florència. El 1993, després d’expandir-se al llarg de tota Itàlia, la família Pomposi va adquirir la cadena i va iniciar un procés de canvi orientat a ampliar els locals de venda i augmentar la producció i la gamma de productes oferts.

El 2015, Paolo Pomposi guanya el primer premi en el Gelato Festical de Londres, consolidant així l’èxit de Badiani. Un any més tard, obre el seu primer negoci a la capital anglesa. A Barcelona no va arribar fins al 2022; actualment té tres establiments a la ciutat.

Gelat Badiani
BadianiGelat Badiani

NO T'HO PERDIS: Les millors gelateries de Barcelona

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat