Notícies

Aquesta obra de Shakespeare es podrà veure gratis en un parc de Barcelona aquest estiu: dates, lloc i hora

La companyia Parking Shakespeare ha programat representacions durant tot el mes de juliol

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Molt soroll per res
Parking Shakespeare Molt soroll per res
Publicitat

Un estiu més les actuacions de la companyia Parking Shakespeare tornen a prendre lloc al parc de l’Estació del Nord de Barcelona. A partir del 4 de juliol, i durant tot el mes, una desena d'actrius i actors interpretaran 'Molt soroll per res', una de les comèdies corals més populars de Shakespeare. La trama original està ambientada a Sicília i se centra en l’amor i els rols de la parella, però també en els malentesos, enganys i calúmnies que envolten els enamorats. En la versió que es presentarà, s’adaptarà al present: l’argument girarà en torn les diferents maneres actuals d’estimar, de les segones oportunitats que brinda l’amor i de l’ambivalència de rics i pobres. Tot plegat servit amb música italiana en directe. 

Enguany, la companyia celebra el 15è aniversari d’aquesta iniciativa que estiu rere estiu presenta una obra versionada de Shakespeare a l’aire lliure i gratuïtament. De fet, ja havien presentat 'Molt soroll per res' fa deu anys; en aquesta ocasió, però, l’adaptació i direcció ha estat en mans de Jaume Viñas (a partir de la traducció de Salvador Oliva) i la interpretaran Mireia Cirera, Lulu Cormican, Adrià Díaz, José Pedro García Balada, Pep Garcia-Pascual, Cristina López, Cristina Martínez, Ariadna Matas, Leo Raventós i Anna Roy. 

L’obra es representarà cada dia entre el 4 i el 28 de juliol, excepte els dimarts i els dimecres, a les 19 h. L’entrada a l’espectacle serà gratuïta i per a tots els públics. Tanmateix, al final de l’espectacle es poden donar aportacions voluntàries. 

Molt soroll per res
Parking ShakespeareMolt soroll per res

15 anys oferint representacions gratuïtes

Parking Shakespeare porta des del 2009 oferint les seves representacions gratuïtes a l’aire lliure, inspirats amb la idea anglosaxona de representar les obres de William Shakespeare en parcs públics. La proposta no requereix escenografia, ni d’equipaments de so i llums, per això tot el protagonisme recau en el text, la seva adaptació i les actores i actors. 

Des dels seus inicis, han representat obres com 'L’Amansiment de la fúria' (2009), 'El somni d’una nit d’estiu' (2011), 'Al vostre gust' (2015), 'Tot va bé si acaba bé' (2018), entre d’altres. 

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre recomanades de la cartellera de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat