Notícies

Aquestes són les magnífiques vistes sobre el mar del nou Time Out Market Barcelona

Les terrasses de Xaloc i de Mestral del nou espai gastronòmic ofereixen panoràmiques tant del mar com de la façana marítima

Time Out Market Barcelona
Foto: Irene Galindo / Time Out BarcelonaTime Out Market Barcelona
Publicitat

Amb la remodelació de la part baixa de la Rambla, el passeig arriba fins al mar. De fet, el pont que prolonga la passejada fins al moll d'Espanya ja es diu Rambla de Mar. Línies sinuoses i fusta, amb aigua a banda i banda, que ens endinsen en l'ambient marítim i ens condueixen a les escales vermelles –icòniques des del minut u– per les quals es puja directament al Time Out Market Barcelona, el nou mercat gastronòmic que reuneix catorze de les millors cuines de Barcelona sota un mateix sostre. Un cop dalt, podem demanar menjar i beguda i seure a l'interior o optar per alguna de les terrasses, que ens oferiran unes magnífiques vistes sobre el mar i la façana marítima.  

Torre del Rellotge, Port de Barcelona
Foto: Irene Galindo / Time Out BarcelonaTorre del Rellotge, Port de Barcelona

L'skyline de Barcelona

A la banda de Mestral és on trobem els meravellosos còctels del Paradiso, un dels millors bars del món, que ara també ofereix terrassa sobre el mar dins del Market. Aquest espai té una entrada exclusiva (l'ascensor vermell també esdevindrà icònic) i és l'únic del recinte que tanca a la 1 h en comptes de la mitjanit. Des d'aquí dalt es veu la muntanya Montjuïc, el Palau Nacional, el monument a Colom i tot l'skyline barceloní, incloent-hi el Tibidabo i la torre Glòries. Les baranes són de vidre transparent perquè pugueu admirar la vista mentre seieu al voltant de les tauletes baixes, en butaques amb coixins blancs, envoltats de plantes i amb l'espectacular hivernacle sobre la barra central. 

Time Out Market Barcelona
Foto: Irene Galindo / Time Out BarcelonaTime Out Market Barcelona

Panoràmica sobre el Port

A la banda de Xaloc hi ha una altra barra que ofereix una vista força inèdita sobre la boca del Port, la Barceloneta, el Moll de Pescadors i la Torre del Rellotge. Per aquesta terrassa es pot fer el tomb al Market fins a la plaça de l'Odissea, on ara mateix es pot veure la zona on es prepara l'equip Alinghi Red Bull Racing de Suïssa de la Copa Amèrica. Aquest espai exterior és perfecte per menjar a la fresca allò que es demani a la zona més bulliciosa del Market, i connecta també amb la terrassa del Casa Amàlia, l'única cuina del Market que té un menjador i una terrassa propis. 

Time Out Market Barcelona
Foto: Time Out BarcelonaTime Out Market Barcelona

Molts ambients diferents

Totes aquestes zones a l'aire lliure, juntament amb les parts interiors, ofereixen un munt de racons amb ambients variats per a moments i estats d'ànim diferents. Per exemple, la terrassa del Paradiso, la mar d'agradable a la nit, també ofereix un espai d'ombra durant les hores de més sol, gràcies a un sofisticat sistema de veles. Les altres terrasses també tenen espais més íntims, si es vol, o més moguts; en taules altes de cara al mar, taules baixes més recollides o bé espais per als que prefereixen ballar o estar-se drets xerrant animadament; tot, amb el mar per totes bandes.  

Time Out Market Barcelona, Paradiso
Foto: Irene Galindo / Time Out BarcelonaTime Out Market Barcelona, Paradiso
Time Out Market Barcelona, Paradiso
Foto: Irene Galindo / Time Out BarcelonaTime Out Market Barcelona, Paradiso

NO T'HO PERDIS: Tot el que et cal saber del Time Out Market Barcelona

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona  

Últimes notícies

    Publicitat