Notícies

Aquestes són les quatre línies de metro que estaran en obres durant l’estiu

TMB recomana altres línies de metro com a alternatives per desplaçar-se

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Metro de Barcelona
Foto: Shutterstock Metro de Barcelona
Publicitat

Ja se sap: amb l'arribada de l'estiu s'aprofita per fer obres al transport públic de la ciutat i aplicar-hi les millores necessàries perquè les línies funcionin la resta de l’any. Així doncs, aquest any seran quatre les línies que tancaran per intentar disminuir el nombre d’incidències, solucionar les vibracions que existeixen en diferents trams i per ampliar-ne la capacitat d’algunes línies i l’accessibilitat. Concretament, les estacions que es veuran afectades entre finals de juny i principis de setembre seran la L5, la L2, la L4 i la L10 Nord. De fet, algunes de les obres s’han avançat per evitar que coincideixin amb la celebració de la Copa Amèrica, que tindrà lloc de l’agost a l’octubre. 

Pel que fa a la Línia 5, les afectacions del servei seran entre les estacions Cornellà Centre i Collblanc a partir del 25 de juny i fins a l’1 de setembre, ambdós inclosos. Les obres se centraran en la renovació integral del tram de via, que ha arribat al final de la seva vida útil i, alhora, s’aprofitarà per fer un recrescut d’andanes a Cornellà Centre. Aquestes obres permetran millorar el confort durant el viatge en aquesta línia, així com eliminar les vibracions que afecten el tram. 

Tall Línia 5
TMBTall Línia 5

A la Línia 2, el servei quedarà interromput del 25 de juny al 25 d’agost entre Paral·lel i Sagrada Família. Durant aquests dos mesos s’executarà la renovació de diversos elements de les vies, com les fixacions, que permetran eliminar les vibracions. 

Tall Línia 2
TMBTall Línia 2

Per la seva banda, la Línia 4, el tram entre La Pau i Selva de Mar estarà fora de servei del 27 de juliol al 22 d’agost per obres d’accessibilitat a l’estació de La Pau i millores genèriques a la infraestructura de la línia. 

Tall Línia 4
TMBTall Línia 4

Finalment, a la Línia 10 Nord, entre Gorg i La Salut es renovaran diversos aparells de les vies per reduir les vibracions. Així el tram afectat restarà inactiu entre el 5 i el 25 d’agost.

Tall Línia 10 Nord
TMBTall Línia 10 Nord

La xarxa de TMB recomana altres línies de metro, així com altres vehicles de transport públic, com a alternatives per desplaçar-se durant l’estiu; només en les afectacions de la Línia 5 incorporarà un servei de busos especials que faran el recorregut entre les estacions afectades. Concretament, el bus especial 1 farà el recorregut entre Cornellà Centre i Collblanc (sense parada a Can Vidalet) i el bus especial 2 farà el trajecte de Can Serra a Can Vidalet. 

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer el juny a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat