Notícies

Aquestes són les set destinacions més cares i exclusives per viatjar del món

Civitatis ha elaborat un estudi amb els racons del planeta preferits pel turisme de luxe

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Saint Tropez
Foto: Shutterstock
Publicitat

Hi ha tantes maneres diferents de descobrir nous racons com persones al món. Cadascú té les seves preferències a l'hora de viatjar: amb una motxilla a l'esquena, amb el mètode d'intercanvi de cases, en furgoneta, amb un tot inclòs... N'hi ha per a tots els gustos, però el turisme de luxe ha anat en augment en els darrers anys. Qui escull viatjar d'aquesta manera busca destinacions que gaudeixin de tota mena de comoditats, així com la possibilitat de fer activitats que, ja us avisem, no són gens barates.

Civitatis, l'empresa d'excursions i tours turístics gratis, ha elaborat una llista de les destinacions més cares i exclusives on viatjar només si teniu la butxaca ben plena. Des de la paradisíaca costa francesa fins a l'extravagant Las Vegas, el rànquing inclou racons d'arreu del món que comparteixen una característica: el luxe. A continuació us revelem quines són les set destinacions escollides per Civitatis.

1. La Ribera francesa

Niza
Foto: Shutterstock/Niza

Si parlem de destinacions de luxe, una de les primeres que ens ve al cap és la Costa Blava. Ciutats com Sant-Tropetz, Canes i Niça han estat les preferides del turisme més exclusiu des de fa dècades, inclosos membres de la reialesa i les 'celebrities' més famoses del món. Una de les localitats més cotitzades és Saint-Jean-Cap-Ferrat, un poblet al voltant del qual s'han construït ressorts i hotels de luxe i que era un dels preferits de la zona de la reina Victòria I d'Anglaterra.

2. L'Antàrtida

Antàrtida
Foto: Shutterstock

Malgrat que les aigües transparents, la calor i els paisatges de platja paradisíacs són els preferits del turisme de luxe, hi ha persones que prefereixen l'altre extrem. Reservar un creuer i passar una nit a un ressort al mig del desert de gel de l'Antàrtida és possible -si esteu disposats a pagar un preu hiperbòlic, és clar- i amb totes les comoditats que us imagineu. Aquest indret es converteix així, en una de les destinacions més exclusives del món, amb propostes tan luxoses com les suites construïdes amb tecnologia aeroespacial.

3. Las Vegas

Las,Vegas
Foto: Shutterstock

Las Vegas és la destinació perfecta per a aquells que tenen diners i no tenen por de gastar-se'ls. La ciutat té alguns dels casinos, discoteques i hotels més famosos i exclusius del món, com el Bellagio i el Mandala Bay, així com un extens catàleg d'activitats per fer que s'allunyen molt de les excursions habituals. Fer punteria des d'un helicòpter, volar en gravetat zero i muntar en avions acrobàtics són algunes de les experiències que podreu fer a la ciutat més luxosa de Nevada.

4. Montego Bay

Montego Bay
Foto: Shutterstock

A més d'activitats i hotels de luxe, molts visitants també tenen la privacitat com a prioritat i Monegro Bay ofereix una perfecta combinació de totes aquestes necessitats. La ciutat de Jamaica té diverses vil·les privades que inclouen un xef, personal de neteja i de servei i inclús el seu tros de platja privada, una oferta exclusiva que converteix aquest paradís en un dels preferits del turisme més exigent.  

5. Sveti Stefan

Sveti Stefan
Foto: Shutterstock

Les illes són les protagonistes d'aquesta llista, però Sveti Stefan no només té els paisatges dignes de postal, sinó que es tracta d'una illa privada a la qual només es pot accedir en iot i helicòpter i per entrar un requisit imprescindible és demostrar ser hoste en un dels seus hotels de luxe. L'illa va quedar gairebé deshabitada durant la Segona Guerra Mundial fins que, entre les dècades dels 70 i 80, s'hi va construir el primer hotel de luxe, un dels preferits d'estrelles com Marilyn Monroe i Sophia Loren

6. Trens de luxe al Japó

Tren de luxe al Japó
Foto: Shutterstock

Dins els turistes de luxe, n'hi ha molts que viatges atrets per la tecnologia, i el Japó és la ciutat per excel·lència del futurisme. En els darrers anys, els trens de luxe que creuen parts del país s'han posat de moda per les seves comoditats, que no tenen res a envejar a un hotel de cinc estrelles. Un dels més famosos és el Shiki-shima, fet amb materials d'artesania japonesa i amb vagons només per observar el paisatge, això sí, cada bitllet pot costar fins a 10.000 dòlars.

7. Illes Maurici

Illes Maurici
Foto: Shutterstock

Namíbia, Sud-àfrica, Zimbàbue, Tanzània... Molts països africans s'han posat de moda entre el turisme de luxe per les seves platges gairebé verges i els safaris i activitats exclusives. Entre tots els indrets del continent, les Illes Maurici són, sens dubte, un dels més populars per la seva costa infinita i hotels exclusius.

NO T'HO PERDIS: 51 llocs de Catalunya que has de conèixer

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de escapades

    Últimes notícies

      Publicitat