Notícies

Aquestes són totes les pel·lícules que pots veure gratis a Casa Seat aquest estiu

L'edició d'enguany inclourà una programació especial dedicada al director J.A. Bayona

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Un monstruo viene a verme
Foto: Universal Pictures
Publicitat

Anar al cinema sempre és un bon pla. Tant si neva, com si plou com si fa sol, visitar una de les meravelloses sales de cinema de Barcelona mentre gaudiu d'alguna de les pel·lícules de la cartellera i us cruspiu unes crispetes -o no, això ja és opcional- sempre és una bona opció. Això sí, quan arriba l'estiu també podeu gaudir d'algun dels cinemes a la fresca que se celebren durant els mesos més calorosos de l'any, així com dels cicles de cinema d'estiu que organitzen algunes entitats de la ciutat, com el de Casa Seat. Fins al 31 d'agost, Casa Seat celebra per segon any consecutiu el cicle 'Un estiu de cinema', al número 109 de passeig de Gràcia.

L'edició d'enguany projectarà films de diferents gèneres i categories per a tots els públics cada dijous i divendres al seu auditori. La selecció es divideix en tres gèneres diferents: 'Òperes Primes', 'Kids' i una selecció de la filmografia del director J.A. Bayona. Dins la categoria d'Òperes Primes' hi ha 'Un franco, 14 pesetas', el clàssic protagonitzat i dirigit per Carlos Iglesias; 'Solas', dirigida per Benito Zambrano i guanyadora de cinc premis Goya; 'Hola, ¿estás sola?', el film amb el qual va debutar com a directora l'actriu Icíar Bollaín; i 'Suro', un film guanyador de tres premis Gaudí dirigit per Mikel Gurrea.

Pel·lícula  'Un franco, 14 pesetas',
Foto: 'Un franco, 14 pesetas', Carlos Iglesias (2006)

Els més petits també podran gaudir del bon cine amb les pel·lícules de 'Kids', que es projectaran els dissabtes pel matí. La selecció d'enguany inclou 'Mia y el león blanco', del productor de 'Los chicos del coro'; 'El viaje de Ernest y Célestine', un film que es va endur el premi César a Millor Pel·lícula d'Animació; 'Oink Oink'; 'Una aventura gigante', dirigida per Eduardo Schuldt; i 'El malvado zorro feroz', pel·lícula que va guanyar el premi César 2018 a la Millor Pel·lícula d'Animació. Si voleu assistir a alguna de les projeccions, afanyeu-vos a reservar la vostra entrada a la pàgina web de Casa Seat perquè hi ha aforament limitat i algunes ja estan completes.

Una programació especial de J.A. Bayona

Des que es va estrenar el passat 15 de desembre a Netflix, 'La sociedad de la nieve' es va convertir en una de les pel·lícules més vistes de la plataforma, amb unes 51 milions de reproduccions només 10 dies després de la seva estrena. La pel·lícula de J.A Bayona va rebre ni més ni menys que 12 premis Goya a la 38a edició, que es va celebrar el passat mes de febrer a Valladolid. Amb l'èxit de la pel·lícula, el director barceloní es va consolidar, un cop més, com un dels cineastes amb més prestigi del país i, per aquesta raó, l'edició de cinema a la Casa Seat d'enguany inclourà una programació especial dedicada a Bayona, que també és ambaixador de Cupra.

Després d'haver projectat 'El orfanato' i 'Lo imposible', el pròxim 26 de juliol a les 18.30 h es projectarà 'Un monstruo viene a verme', film amb el qual el director també va rebre diversos reconeixements arreu del món, entre els quals hi ha nou premis Goya.

Un monstruo viene a verme
Foto: 'Un monstruo viene a verme'

NO T'HO PERDIS: Les 5 millors sèries noves que has de veure al juliol

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat