Notícies

Aquests magnífics jardins amagats de Barcelona acullen un cicle de concerts gratuïts aquest estiu

Reïna, Minibús Intergalàctic, Ariox i Alba Morena són els artistes que hi actuaran aquest mes de juliol

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Jardins Ferran Soldevila Universitat de Barcelona
Foto: Universitat de Barcelona
Publicitat

Ja fa dinou anys que la Universitat de Barcelona programa cicles de concerts gratuïts dos cops l’any; a l’estiu i a l’hivern. Ara, al mes de juliol, comença l’edició a la fresca per amenitzar-nos els vespres de calor. Des del dimarts 9 de juliol fins al 18 de juliol, els magnífics jardins Ferran Soldevila de l’Edifici Històric de la Universitat es convertiran en l’escenari de quatre propostes musicals de l'escena emergent catalana. 

Els encarregats d’obrir el cicle seran el grup de pop manacorí Reïna, que presentaran les cançons del seu segon disc 'Retirada a temps'. Els gironins Minibús Intergalàctic, per la seva banda, presentaran el seu primer disc en què recullen la tradició dels sons folk, pop i rock 'Meditacions des dels miratges mercúrics'. 

La segona setmana dels Vespres d’Estiu portaran l’artista Ariox, que presentarà el seu primer disc en solitari 'Ariox is super sad', i Alba Morena, amb una proposta de fusió d’estils amb 'Yo te quiero pero'.  

Enguany, els Vespres proposen una novetat i és que els concerts aniran precedits de l’actuació dels guanyadors del Sona UB, un concurs de maquetes que la Universitat ha convocat per primera vegada per descobrir el talent musical del centre educatiu. Més de 500 persones de la comunitat UB van participar en la fase de votació popular per decidir que els artistes convidats als concerts dels Vespres siguin Erxart Casas, Bons Nois, LaiaLaia i Elo

L’obertura al recinte serà a les 18 h, però les actuacions no començaran fins a les 20 h amb els vencedors del Sona UB, que donaran pas als artistes convidats a les 21 h. L'espai tindrà servei de bar i una food truck instal·lada al mateix jardí.

Dates dels concerts

9 de juliol: Reïna + Erxart Casas

11 de juliol: Minibús Intergalàctic + Bons Nois

16 de juliol: Ariox + LaiaLaia

18 de juliol: Alba Morena + Elo

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat