Notícies

Aquests són els concerts a l'aire lliure que hi haurà al Castell de Montjuïc aquest estiu

L'equipament acull la 5a edició del cicle de música Sala Barcelona, que reivindica la tasca dels petits espais de concerts de la ciutat

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Castell de Montjuïc
Foto: Shutterstock Castell de Montjuïc
Publicitat

El Castell de Montjuïc és un dels espais de Barcelona que no us podeu perdre i que ha estat testimoni de molts esdeveniments crucials de la història de la ciutat. Tot i que podeu passejar per les instal·lacions, visitar els espais verds i fer un pícnic al fossat durant tot l'any, hi ha dies que, si hi pugeu, és possible que aquest indret s'hagi convertit en un cinema o una sala de concerts a l'aire lliure. El Castell de Montjuïc acull un munt d'activitats, sobretot a l'estiu, com sessions de cinema a la fresca a la Sala Montjuïc, el festival Somni i esdeveniments de música electrònica com el Traver Event o el Brunch Electronik. Un dels habituals també és el cicle de concerts Sala Barcelona, que tornarà aquest estiu amb la seva cinquena edició amb diferents propostes per ballar mentre preneu alguna cosa en un entorn privilegiat.  

El cartell d'enguany inclou sis jornades de música en directe que tindran lloc alguns dijous i divendres des de l'1 d'agost fins al 13 de setembre, i que prendran el relleu a les petites sales de concerts de la ciutat, que tanquen per la dificultat d'atraure el públic durant l'estiu. Aquesta cinquena edició tornarà a transformar el Pati d'Armes del Castell de Montjuïc en un escenari a l'aire lliure durant les nits d'estiu, una edició que s'inaugurarà l'1 d'agost amb l'actuació de Clara Peya, on presentarà el seu últim disc 'Corsé'.

Clara peya
Foto: Clara peya

La programació continua el 9 d'agost amb el concert de techno-pop de Joe Crepúsculo, al qual li seguirà el de les Ketekalles el 23 d'agost, després d'haver fet 'sold out' a la Sala Apolo. El cartell del mes d'agost el tancarà el trio madrileny neo-bakala VVV [Trippin'you] i Tetas Frías, un grup que s'autodefineix com "punkitrònica". El mes de setembre donarà el tret de sortida el dijous 5 amb el concert de Mishima i, com a cloenda, el divendres 13 de setembre la Soul Party amb l'Orchestral Soul Society acomiadaran la cinquena edició del Sala Barcelona amb convidats sorpresa. Tot i que la música serà la principal protagonista, cada jornada anirà acompanyada de taules i cadires per seure mentre preneu alguna cosa amb la música de fons, així com un espai per a qui s'animi a ballar.

Amb això, l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) volen reivindicar la tasca de les sales de concerts amb menys de 250 persones d'aforament que, tal com asseguren ambdós organitzadors, "són els espais on neix i batega l'escena musical", així com garantir els drets culturals.

grup música Tetas Frías
Foto: Tetas Frías

Com aconseguir entrades?

Si voleu assistir a alguns dels concerts programats, les entrades ja estan disponibles a la pàgina web de Sala Barcelona amb un preu d'entre 12 i 20 euros. Si ho preferiu, també les podeu adquirir en persona a taquilla, tot i que hi haurà un càrrec addicional d'entre 3 i 4 euros, depenent del concert al qual aneu.

NO T'HO PERDIS: Qui toca avui a Barcelona? Els millors concerts de juny

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat