Notícies

Aquests són els concerts gratuïts d'aquest juliol al festival de música de Nou Barris

La vuitena edició de L'Estiu al Pati! es fa del 3 al 28 de juliol i acull sota el seu paraigüa el Festival de Blues i el Festival Desvarío

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Alter Ego
Ajuntament de BarcelonaAlter Ego
Publicitat

Nou Barris està llest per acollir un any més el festival L’Estiu, al Pati!, la proposta que omple el pati de la Seu del Districte de música i cinema durant el mes de juliol. Aquesta vuitena edició tindrà lloc del 3 al 28 de juliol i congregarà diverses propostes musicals de diferents gèneres i un cicle audiovisual amb signatura de dones. Totes les ofertes de la programació són gratuïtes i d’accés lliure, excepte el Festival de Blues i el Desvarío, en què algunes de les propostes seran de pagament.

El tret de sortida serà amb la proposta 'Curts en Femení', on es visionaran cinc peces curtes dirigides per dones. El visionament, que començarà a les 21.45 h del dimecres 3 de juliol, presentarà el fruit de la convocatòria anual de TRAMA - Coordinadora de Muestras y Festivales de cine, vídeo y multimedia realizados por mujeres, que aquest any han seleccionat les següents obres: 'Colorado', de Sandra Gallego i Pilar Gómez; 'Estigma', d’Aida Argüelles; 'Hàbitat', d’Elena Escura; 'Intercambio', d’Amaia Yoldi, i 'Mentiste, Amanda', d’Eva Llibertat i Nuria Muñoz.   

El cap de setmana del 5 i 6 de juliol serà el torn del Festival de Blues. El primer dia, el divendres, l’entrada serà gratuïta de manera que des de les 20 h i fins passada mitjanit, es podrà gaudir lliurement de les actuacions de diverses formacions que portaran aquest gènere musical a la Seu del Districte. El plat fort de la jornada serà a les 23 h amb l’actuació Billy Branch i la seva banda, que fa anys que treballen amb les figures més destacades de blues de Chicago. El segon dia, el dissabte, actuaran Noa & The Hell Drinkers, Tia Carol Band i John Nemeth; per gaudir de les seves propostes caldrà comprar entrada a través del web del Festival per un preu de 15 euros. 

Noa & The Hell Drinkers
Ajuntament de BarcelonaNoa & The Hell Drinkers

El següent cap de setmana, el 13 i 14 de juliol, serà el torn de Funk & Folk, quatre concerts que proposen una barreja de música i ball amb estils diferents com el funk i el folk, les danses urbanes, la música tradicional o el hip-hop. El dissabte 14, des de les 21 h, els encarregats d’omplir la plaça seran el col·lectiu Soul Lab Jam i el grup Bcn Block Party. El diumenge, a partir de les 19 h, serà el torn d’El Pony Pisador i Red roses for me.

Els dies 18, 19 i  20 de juliol tindrà lloc el Festival Desvarío, del que podeu adquirir entrades a través del seu web per 15 euros. Durant les tres jornades la Seu del Districte s’omplirà de flamenc de la mà de Chano Domínguez (dijous 18 a les 21 h), Caótico Bolita (dijous 18 a les 23 h), De la Matriz al Cante (divendres 19 a les 21 h), Puro y Salvaje (divendres 19 a les 23 h), En Mi Cuerpo Mando Yo (dissabte 20 a les 21 h) i Alter Ego (dissabte 20 a les 23 h).

Finalment, el festival L’Estiu, al Pati! acabarà amb la proposta gratuïta Nits de Brasil que traslladarà a Barcelona el ritme, la cultura, els colors i sabors del país de la samba; serà el dissabte 27 de juliol, des de les 15 h fins a l’1 de la matinada, i el diumenge 28, des de les 15 h fins a les 23 h.

NO T'HO PERDIS: Què fer aquest cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat