Notícies

Aquests són els concerts gratuïts que acullen els jardins del Palau Robert aquest juliol

Les emissores musicals RAC105, Els 40, Europa FM i FlaixBac proposen alguns dels artistes més populars del moment al Clotilde Fest

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Lildami
Foto: Pau GrieraLildami
Publicitat

L’estiu a la ciutat pot ser d’allò més asfixiant, però, per sort, s’hi organitzen un munt d'esdeveniments gratuïts que ens amenitzen les jornades de calor. En són exemples els Vespres de la UB, els diversos cicles de cinema a l’aire lliure i el Clotilde Fest, la festa de la música jove gratuïta que a partir d’aquest dimecres 3 de juliol i fins al 24 s’instal·la als jardins del Palau Robert un cop per setmana. 

En aquesta sisena edició del cicle musical, l’edifici situat al número 107 del passeig de Gràcia, amb col·laboració amb l’Agència Catalana de la Joventut - Carnet Jove i les emissores musicals RAC105, Els 40, Europa FM i Flaixbac, porta una proposta de nou artistes catalans que actuaran els dies 3, 10, 17 i 24 de juliol des de les 20.30 a les 22.45 h

El tret de sortida del Clotilde Fest el 3 de juliol el donarà RAC105, amb la barcelonina Suu, que presentarà les seves noves cançons en una de les poques oportunitats de veure-la enguany amb la banda completa a Catalunya, i Alfred Garcia, que portarà la seva nova proposta artística a l’escenari. 

Els següents a pujar a l’escenari, el 10 de juliol, a proposta d’Els 40, seran Flashy Ice Cream, amb les noves cançons que han llançat recentment com el 'remake' del clàssic 'Boig per tu' de Sau, i Lildami, que interpretarà alguns dels seus reconeguts hits. 

El 17 de juliol, per part d’Europa FM, serà el torn de Sexenni, amb temes com 'Grup de pop' o 'La faràndula'; Pelat i Pelut, que portarà al cicle ritmes llatins, urbans i pop del seu recent disc 'Termomix', i DJ Bulma Beat, la resident de la discoteca Opium que s'encarregarà de tancar la festa.

Clourà el cicle el 24 de juliol la proposta de FlaixBac: Coco, un grup de versions, i Figa Flawas, que interpretaran el seu segon disc de 20 cançons 'La calçotada'. 

Com aconseguir entrades

Per a la jornada inaugural ja no queden entrades, però no patiu, perquè per la resta de dies sí i aconseguir-ne és senzill. Si es disposa de Carnet Jove, es pot participar en el sorteig per obtenir passis a través del seu web; en cas contrari, es pot provar sort a través de les emissores musicals, que obriran formularis d’inscripció a mesura que s’apropi la data. Pel concert d’Els 40, per exemple, ja us podeu registrar. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat