[title]
Fa setze anys que Time Out Barcelona recorre les millors taules i barres de Barcelona, explicant amb crítiques i cròniques com i què es menja a la nostra ciutat. Per això, ens fa molta il·lusió reconèixer tots els bars i restaurants que ens han donat dies i nits de glòria, bé siguin de noves tendències i obertura recent, bé siguin establiments de tota la vida que han fet el miracle d'acollir-nos amb una regularitat i un afecte que ni a casa. Ells són els que treballen quan tu t'ho passes bé, i mereixen que t'agenollis, els besis els peus i els diguis 'gràcies' de tot cor.
Enguany els ho agraïm amb els premis Time Out Barcelona Food & Drink 2024, que atorgarem el pròxim 11 de març. De moment, us anunciem quines són les categories i els finalistes de cadascuna d'elles.
Millor restaurant
Millor plat
Carabassa, ceba, trompetes de la mort i cerfull (Teòric Taverna)
Llenties guisades fregides (Señora Dolores)
Tendons de vedella estofats amb lluç de palangre fregit (Maleducat)
Xef revelació
Hector Riberio (Kintsugi)
Marta Roselló i Daniel Benitorafe (Koh/Noru)
Sara Valls (Xeixa)
Millor bar o restaurant de mercat
Bar l'Estrella (Mercat de l'Estrella)
De Cruz Morales (Mercat del Ninot)
El Racó del Mercat (sant Martí de Provençals)
Millor projecte sostenible
Gat Blau
Green Leka
Neo Coffee House
Millor menú de migdia
77 Kilos
Bullanga
Santa Magdalena
Millor còctel
Bubble (Sips Drinkery House)
El presidente (Caribbean Club)
Margarita (Tandem Cocktail Bar)
Millor bar
Bar el Pollo / La Polla
Cal Pep de Sants
Henry's BCN
Millor establiment de street food
Premi a la trajectòria
Cafeteria Palmer
Can Vilaró
La Cova Fumada
Tots els locals i xefs nominats són d'excel·lència contrastada. Però com els hem escollit? Doncs fent repàs dels establiments que més ens han agradat en el darrer any, però sobretot comptant amb la inestimable ajuda d'un jurat compost premsa especialitzada i amants de la gastronomia. Hem posat en comú les eleccions de Josep Sucarrats, director de la revista Arrels, Edu González, l'influencer gastronòmic que està darrere de Bravas Barcelona, l'escriptora Empar Moliner; Alicia Gatius, directora de màrqueting de Lindt; Alberto Mínguez, innovation & Tech Director de l'agència NORMAL, l'Iker Morán, fotògraf i periodista especialitzat en gastronomia a La Vanguardia, 20 Minutos i Time Out, en Ricard Martín, editor de Menjar i Beure de Time Out Barcelona, la Mireia Font, periodista especialitzada en gastronomia i col·laboradora habitual de Time Out, i la María José Gómez, directora editorial de Time Out Barcelona.
Ens vam reunir per deliberar a un dels clàssics de Barcelona, el Tapas24, on vam menjar i beure en bona companyonia. De la confluència de gustos i experiències van sortir els finalistes i els guanyadors finals, que donarem a conèixer l'11 de març.