Notícies

Aquests son els nous grans noms de la restauració de Barcelona que s'incorporen al Time Out Market

Xuba Tacos, RiasKru, Bar Nuri, Casa Guinart, La Balmesina, La Real Hamburguesería, Monster Sushi, Bubó i Colmado Múrria s’afegeixen a l'alineació gastronòmica seleccionada per l'equip editorial de Time Out

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Editor de Menjar i Beure, Time Out Barcelona
Casa Guinart
Foto: Casa Guinart Casa Guinart
Publicitat

Com era el lema de KISS? 'Volies el millor i et portem el millor'? Bé, doncs Time Out Market Barcelona acaba de fer el mateix. Ens sentim orgullosos d'anunciar la segona tongada d'incorporacions de restaurants al Time Out Market Barcelona, un espai de 5.250 metres quadrats a la planta superior del Maremàgnum, que reunirà una afinada selecció editorial de catorze cuines, un restaurant de servei complet i quatre bars (dos interiors i dos exteriors) amb unes vistes espaterrants al mar i a l'urbs. Aquest 'food hall' –sense precedents similars a la ciutat– obrirà durant l'estiu. 

Time Out Market Nova York
Foto: Filip WolakTime Out Market Nova York

I ja sabeu que quan ens hi posem no ens hi posem per poc. Ens prenem la nostra feina molt seriosament, i si diem que ajuntem el millor de la ciutat sota un mateix sostre, doncs fem exactament això. Desajusteu-vos el cinturó –dels pantalons!–, perquè al Time Out Market hi haurà les millors pizzes, hamburgueses, tacos, marisc, cuina catalana, japonesa, pastisseria i delicadeses de Barcelona. Aquests són els nous xefs i restauradors que han confirmat la seva presència.

Una de les millors pizzeries d'Europa 

Poca broma: tindrem La Balmesina al Market! Aquest establiment, que ocupa el número 9 de millor pizzeria d'Europa a la llista de TOP 50 Pizza, és famosa per la seva pizza gurmet lleugera i cruixent, feta amb una base de massa mare i que incorpora la panificació artesana d'avantguarda al fet pizzer. Les seves receptes i tècniques de cocció van convertir-la en un local de culte, on utilitzen farines ecològiques i una massa que fermenta en fred fins a 72 hores. Esperit italià i producte local: La Balmesina forma part del moviment slow food barceloní i les receptes i cobertures de les seves masses són fetes amb un producte de proximitat i temporada impecable. 

La Balmesina
La BalmesinaLa Balmesina

Tacos d'estrella Michelin 

Xuba Tacos, una de les millors taqueries de Barcelona, és el projecte del xef Antonio Sáez –guanyador de dues estrelles Michelin a Lasarte– amb el seu amic i soci mexicà, Raúl Salcido, per celebrar el seu amor per la cuina mexicana. La seva carta rescata l'essència d'aquest producte, amb tacos clàssics com els tacos al pastor –cuinats com ha de ser, en un trompo– o una deliciosa Cochinita Pibil. Xuba també incorpora plats de creació pròpia, com un taco de filet i foie. D'acord amb la tradició, preparen els tacos davant del client, amb tortillas de blat de moro blau –de sabor neutre, que realça productes de màxima qualitat– elaborades cada dia al local. ‘Xuba’ significa blat de moro en llengua indígena zapoteca. 

Xuba Tacos
Foto: Xuba TacosXuba Tacos

Marisc tradicional i d'autor 

RiasKru, fusió de la marisqueria clàssica Rías de Galicia i el restaurant mariner d'avantguarda Espai Kru, portarà el millor del mar al Market. Pioner de la fusió culinària a Barcelona, el xef Robert Gelonch practica una cuina elegant i creativa sota el lema “menys és més”. Amb els millors ingredients de temporada que pot oferir el mar, la carta comptarà amb mariscs crus i marinats basats en la cuina clàssica gallega, maridats amb elements d'inspiració japonesa. Tindrem un dels millors restaurants de peix al bell mig del port, al costat de la llotja de pescadors.  

RiasKru
Foto: RiasKruRiasKru

El millor de la Boqueria al Time Out Market 

Inaugurat l'any 1899 com a botiga de queviures i ultramarins, Casa Guinart es va reinventar com a restaurant i ara és un dels punts de referència de la cuina catalana a la ciutat. Ubicat entre la Rambla i el Mercat de la Boqueria, aquest establiment és molt popular entre els venedors i els clients del mercat. David Moya, net dels Guinart fundadors i el xef Òscar Manresa, gran coneixedor de la Boqueria, portaran al Market el seu millor producte i la seva visió particular de la cuina clàssica catalana, com el fricandó o les mandonguilles amb sípia. 

Casa Guinart
Foto: Casa GuinartCasa Guinart

Hamburgueses clàssiques i delicioses 

La Real Hamburguesería arriba al Time Out Market Barcelona per oferir unes hamburgueses que han esdevingut centrals la ciutat. Partint d'uns principis de qualitat i bon producte, el xef Eduardo Egui i el seu soci Arturo López han consolidat unes hamburgueses que destaquen per la seva presentació, però sobretot pel seu sabor i per reivindicar receptes clássiques en un mercat saturat de tendències fugaces. Marquen la diferència elaborant-ho tot a la cuina i des de zero. Des del guacamole fins al quètxup, passant per les patates fregides, tot suma per aconseguir unes hamburgueses excepcionals. 

La Real Hamburguesería
Foto: La Real HamburgueseríaLa Real Hamburguesería

Les tapes de tota la vida

La Nuri i el seu marit Jordi van obrir el Bar Núria al barri del Poblenou el 1962, després d'haver après a cuinar les receptes de la seva mare i la seva àvia. El seu llegat culinari perdura a Bar Nuri que, sis dècades i tres generacions més tard, va reobrir el 2022 per Família Nuri amb l’objectiu de celebrar la cuina tradicional i honesta que practicaven els seus avis. Molt apreciat pels veïns del barri, Bar Nuri portarà al Time Out Market les seves tapes clàssiques elaborades amb ingredients de temporada, les mateixes que cuinava la Nuri el 1962 i que els hn fet un punt de referència popular a Poblenou. 

Bar Nuri
Foto: Bar NuriBar Nuri

El millor Japó cru i calent 

El sushi és la sublimació de la cuina crua, i al cor de Monster Sushi hi ha molts anys de formació al Japó, Califòrnia i Barcelona. Mitjançant la combinació d'ingredients japonesos i d'origen local, tots de màxima qualitat, i depurades tècniques japoneses, Monster Sushi ofereix una explosió de sabors i textures que aviat també es trobaran al Time Out Market Barcelona. Però Monster Sushi no només té un ídem sensacional, també ofereix una àmplia gamma de plats calents asiàtics. Una recepta imprescindible són els fideus de yakisoba saltats amb filet de vedella, que es troben entre els millors de la ciutat, sens dubte. 

Monster Sushi
Foto: Monster SushiMonster Sushi

Un gegant internacional de la pastisseria de Barcelona 

Des de la seva obertura el 2005, Bubó ha sigut punta de llança de la xocolateria i la pastisseria moderna a Barcelona. Fan servir matèria primera ecològica i de proximitat, i tot el cacau de les seves creacions prové de cultiu sostenible. Excel·leixen en tots els vessants: xocolata, brioixeria i pastissos. Tant en fons com en forma: els seus creatius i agosarats 'packagings' són una clau de volta que uneixen sabor, fet lúdic i redefineixen el dolç de diada. La qualitat i aquesta forma de treballar els ha portat a exportar els seus productes als cinc continents i a signar franquícies al Japó, Corea del Sud i Singapur. 

Bubó
Foto: MeGusta StudioBubó

El mestre dels queviures

Dir que el Colmado Múrria és un comerç icònic és fer curt. Des que va obrir el 1898, aquesta joia modernista s'ha especialitzat a vendre els millors productes 'delicatessen' gastronòmics tant locals com internacionals (no oblidem que el primer xampany i salmó fumat que es van vendre a Barcelona van sortir del seu taulell). I ara, al Time Out Market, oferiran els millors embotits catalans ibèrics, el 'foie' més fi, una selecció extensa de vins, caves i xampany prèmium, les conserves més delicades i també una acurada selecció de formatges. Tot sota l'atenta mirada de Joan Múrria, mestre entre els botiguers de productes gurmet. 

Colmado Múrria
Foto: Colmado MúrriaColmado Múrria

Us aconsellem que estigueu atents a les nostres notícies. Estem treballant a contrarellotge per poder-vos confirmar sorpreses d'alt voltatge gastronòmic que us deixaran clavats a la cadira. I recordem l'espectacular elenc gastronòmic que ja va confirmar la seva presència a finals d'abril: 

● Després d'haver guanyat dues estrelles Michelin amb els seus restaurants, el xef Fran López aportarà una experiència gastronòmica insuperable al Time Out Market Barcelona.

● La parella de xefs Lena Maria Grané i Ricky Smith de BaLó serviran els seus sabors únics a Time Out Market Barcelona.

Darvaza jugarà amb foc al Time Out Market Barcelona per oferir plats a la brasa.

Can Ros Barceloneta portarà els seus apreciats arrossos al Time Out Market Barcelona.

● La cuina tradicional catalana de Casa Amàlia serà el restaurant de servei complet de Time Out Market Barcelona.

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona 

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat