Notícies

Arriba a Barcelona la primera experiència immersiva sobre el món de l'erotisme

'House of Erikalust' és un "espai d'exploració del desig" a través de la tecnologia de realitat avançada

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Sexe
FOTO: Shutterstock
Publicitat

Les exposicions immersives han arribat a la ciutat per quedar-s'hi. Barcelona s'ha omplert d'espais que permeten als espectadors submergir-se dins de les seves obres preferides, com l'exposició 'Sorolla, una nova dimensió'; i d'altres per despertar el nen que porteu dins, com amb l'exposició 'Bubble planet'. N'hi ha de totes les temàtiques i per a tots els gustos, però, si creieu que ja estava tot inventat, estàveu molt equivocats. El pròxim octubre arribarà a Barcelona la primera experiència immersiva del món que explora l'univers de l'erotisme. 'House of Erikalust' és la nova proposta de la productora de cinema per a adults Erikalust, coneguda per desafiar els estereotips tradicionals d'aquesta indústria.

House of Erikalust portarà a Barcelona el primer recorregut que s'endinsa dins el món de l'erotisme a través la tecnologia de realitat ampliada en col·laboració amb Layers of Reality. Segons expliquen els seus creadors, la iniciativa vol convertir-se en un "espai d'exploració del desig" per experimentar amb llibertat i sense tabús les diferents sensacions que poden provocar les propostes de contingut eròtic repartides pel recorregut, que estaran basades en la diversitat de cossos, plaers i sensualitats. El projecte combina la tecnologia immersiva i l'exploració artística de l'erotisme i es podrà visitar a partir del 25 d'octubre de 2024 en una ubicació que encara és secreta. Si sou majors de 18 anys, ja podeu comprar les entrades a través de la pàgina web de l'experiència, que obrirà les portes els dimecres i dijous de 21 h fins a les 23 h i els divendres i dissabtes de 21 h a mitjanit.

Sex
Foto: Shutterstock

En què consistirà exactament?

Tot i que pot haver-hi confusions, House of Erikalust no es tracta d'una experiència pornogràfica, sinó que, amb la combinació de la tecnologia avançada i l'art eròtic, pretén ser una experiència provocadora i experimental. L'organització assegura que és un projecte inèdit dins l'àmbit de les experiències eròtiques immersives que vol donar l'oportunitat als visitants de descobrir l'univers de la sexualitat des d'un punt de vista estimulant, únic i tecnològic. El recorregut inclourà un espai expositiu, pantalles interactives, sala immersiva i un metavers, a més de l'obra d'Erika Lust, que tracta l'erotisme des d'un punt de vista artístic i respectuós.

Qui són els creadors?

La iniciativa està a càrrec de la productora Erikalust i l'estudi de producció Layers of Reality, que han barrejat la visió artística empoderadora de la productora i la tecnologia de realitat ampliada de l'estudi. Per una banda, Erikalust és una productora creada per la directora de cinema adult Erika Lust, coneguda per crear contingut eròtic que desafia els estereotips tradicionals i que posa èmfasi en la narrativa, l'estètica i la diversitat. A través de la productora, Lust també defensa l'apoderament sexual i la representació positiva i diversa del desig femení.

Per la seva banda, Layers of Reality és una empresa creada el 2017 especialitzada en la creació d'experiències immersives que fusionen la tecnologia avançada amb la narrativa artística. El 2019 va inaugurar el seu centre de creació i exhibició de referència, Ideal Barcelona i, el març del 2022, va inaugurar MAD (Madrid Artes Digitales) a Matadero de Madrid en col·laboració amb Som Produce i Stardust Internacional.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat