Notícies

ATSL, la marca de moda de la Costa Brava que ha seduït Úrsula Corberó i Katy Perry

ATLS és l’acrònim d’All That She Loves, una marca que va més enllà de la roba de bany i que la dissenyadora Clara Esteve capitaneja des de Calonge

Escrit per
Laia Beltran
ATSL, All That She Loves
Foto: Noemí de la PeñaATSL, All That She Loves
Publicitat

Fa just un segle existia la figura de les 'sheriffettes', unes dones que tenien la potestat de patrullar per les platges nord-americanes com a guardianes de la moral (portar un vestit de bany i mostrar més de 15 centímetres de cuixa estava prohibit i, si alguna banyista es negava a cobrir-se, la policia podia arrestar-la i portar-la a comissaria). En aquesta lluita sostinguda durant dècades entre el decòrum i la llibertat sexual a l’hora de prendre el bany, va guanyar la segona opció. I va fer-ho de carrer. La prova és que avui dia existeixen més marques de roba de bany que mai. I, entre totes elles, us volem explicar la història d’All That She Loves (ATSL), el projecte més personal de la dissenyadora gironina Clara Esteve.

ATSL, All That She Loves
Foto: Noemí de la PeñaATSL, All That She Loves


Tornar al poble

Durant quasi dues dècades, la Clara Esteve va ser directora creativa de TCN, una reconeguda firma catalana en què va començar fent roba de bany fins a completar l’armari femení. Els seus darrers anys allí els va compatibilitzar amb la creació de la seva pròpia marca: All That She Loves. I quines coses li agraden a la Clara? “La cuina japonesa, la música, el Mediterrani i, especialment, la vida de poble. Per això vaig tornar a Calonge”. Des d’allí ha construït els fonaments d’un projecte que suma artesania, creativitat, sostenibilitat i Km0. Perquè tots els bikinis i banyadors d’ATSL estan dissenyats i produïts entre el Maresme, la Costa Brava i el Barcelonès.

ATSL, All That She Loves
Foto: Noemí de la PeñaATSL, All That She Loves


Amor al ‘tie-dye’

La senya d’identitat d’ATSL és el 'tie-dye', una tècnica d’estampació mil·lenària i d’origen oriental que significa literalment “lligar i tenyir”. Això fa que no hi hagi mai dues peces exactament iguals, perquè és un procés amb un alt component manual. El resultat sempre és sorprenent i explosiu perquè pots jugar amb les lligadures que fas als teixits i els colors per a crear estampats únics. A ATSL no només l’apliquen als bikinis i els banyadors, sinó també a altres peces –des de dessuadores i 'leggings' de cotó a camisoles i pantalons de seda– que han lluït les actrius Úrsula Corberó i Nawja Nimri, les models Malena Cost i Martina Klein i la cantant Katy Perry, que va lluir un banyador de la marca de l'Empordà durant les seves vacances a la Costa Blava (que també la va portar de festa a Barcelona). A més a més, ATSL sol presentar les seves col·leccions a la 080 Barcelona Fashion Week.

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Potser ja heu vist 'Cop de sort', l'última pel·lícula de Woody Allen. Però potser no sabíeu que tres peces –en aquest cas, llises– del vestuari de l’actriu Lou de Laâge són d’ATLS. Com potser també ho és un dels molts bikinis que apareixen a l’anunci d’enguany d’Estrella Damm (i diem potser perquè ni la mateixa Clara pot assegurar-ho al 100%). La peça en qüestió és el bikini 'tie-dye' en verd i blanc que porta la protagonista en una escena en què corre cap a l’aigua. Aquest dues peces –top de triangle i calceta amb llaçades laterals– és un dels best-sellers d’ATSL juntament amb els banyadors de neoprè de màniga llarga, ideals per a practicar esports nàutics. I és que no n’hi ha de més afavoridors.

ATSL, All That She Loves
Foto: Noemí de la PeñaATSL, All That She Loves

Punts de venda d'All That She Loves

A Barcelona, trobareu ATSL a diferents botigues multimarca com Tretze, Enjóo, Tanganika, Bad Habits i Cuylás. També podeu fer-ho a www.allthatsheloves.es, la seva webhsop. Però us direm un secret: cada agost la Clara transforma el seu estudi-taller de Calonge en una botiga efímera, així que si pugeu a la Costa Brava ja teniu l’excusa perfecta per a fer-li una visita i estrenar-vos amb molt d’estil en l’apassionant univers del tie-dye (dijous i divendres d’agost, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Carrer d’Àngel Guimerà, 2. Calonge).

NO T'HO PERDIS: Les millors platges de Catalunya

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat