Notícies

Barcelona acollirà un nou mercat vintage amb peces úniques cada diumenge de juliol

L'esdeveniment de Two Market Barcelona tindrà 22 expositors diferents, zona de bar i música en directe

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Market vintage roba
Foto: Shutterstock
Publicitat

Igual que Nothing Hill a Londres, el Soho a Nova York i Shimokitazawa a Tòquio, el Poblenou també s'ha convertit en el barri de referència de Barcelona per a aconseguir les millors peces de roba vintage de la ciutat. El Flow Y2K Market, el circuit de cinc mercats vintage i diverses botigues com el Vintage Poblenou formen part de l'oferta d'espais plens de joies tèxtils d'altres èpoques que esperen una segona vida al barri i que fomenten un model de consum circular i molt més responsable amb el medi ambient. Ara, aquesta oferta creixerà aquest estiu amb l'arribada de Los 22 Market, un nou mercat de roba de segona mà que se celebrarà tots els diumenges de juliol amb accés lliure i gratuït.

Los 22 Market, impulsat per Two Market Barcelona, inclourà 22 expositors de diferents persones dins el sector que posaran a la venda centenars de peces de roba que ja no fan servir perquè algú altre els hi doni un nou ús. Com és habitual als mercats i botigues d'aquest tipus, només hi haurà una unitat de cada article, una exclusivitat que atrau milers de persones que volen remenar entre la roba per trobar la peça perfecta. A diferència d'altres esdeveniments com el Tot a 1 euro, en aquest cas el preu no estarà limitat i hi haurà articles fins als 25 euros, tot i que depenent la marca i el tipus de peça que sigui pot augmentar una mica. "Fa molt de temps que no fèiem un mercat amb el preu lliure, cada venedor pot posar el que cregui convenient", explica José Puig, un dels creadors de Two Market Barcelona, a Time Out Barcelona, "igualment, nosaltres promovem els preus econòmics perquè entenem que la roba de segona mà no és, ni hauria de ser mai un luxe".

Los 22 Market
Foto: Two Market Barcelona

Tot i que l'estil que predominarà serà el 'garage', on destaquen els xandalls, dessuadores i roba còmoda, també n'hi haurà de molts altres. A més de la roba, podreu agafar forces mentre us preneu o mengeu alguna cosa a la zona de bar i tapes que hi haurà dins l'espai, que també inclourà música durant tota la jornada. 

On i quan?

L'esdeveniment celebrarà la seva primera edició el pròxim 30 de juny i tornarà cada diumenge de juliol, és a dir, el 7, 14, 21 i 28 de juliol, al número 26 del passeig del Treball, al Poblenou. L'entrada és gratuïta i apta per a totes les edats entre les 11 i les 19 h i no cal fer reserva prèvia, tot i que, si hi ha aforament complet, haureu de fer cua a la porta fins que es permeti l'entrada de nou. 

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Two Market (@twomarkets)

Pròxims mercats vintage a Barcelona

Malgrat que el pròxim mercat organitzat per Two Market Barcelona que se celebrarà a la ciutat és Los 22 Market, no és l'únic. Durant les pròximes setmanes, el Poblenou també acollirà, com ja és habitual, el Tot a 1 euro el primer diumenge de cada mes, així com la nova edició del Flow Y2K Market el 7 de juliol, que reunirà una vintena de marques emergents a l'Espai 88 del Poblenou. Com a les altres edicions, en aquesta també hi haurà peces de tota mena centrades en l'estil urbà i de la dècada dels 2000, així com roba de segona mà i música en directe a càrrec de diversos DJ.

NO T'HO PERDIS: Els millors mercats de vintage i segona mà de cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat