[title]
Menjar-se uns Donuts, ho sabem, no hauria de formar part de la nostra dieta diària, sinó que cau a la casella del caprici indulgent que dispara al màxim els receptors de plaer, directes del paladar al cervell. I aquesta temporada la marca porta la seva estratègia de portar el seu inconfusible sabor a altres categories indulgents: acaben de llançar un gelat de Donuts, elaborat a mitges amb gelats La Menorquina.
El gelat de Donuts està disponible en format de terrina de 500 ml de gelat cremós amb gust de rosquilla i xarop de Donuts. I a partir del mes de juliol es comercialitzarà un gelat de pal amb la forma de la rosquilla reina: rodó, amb forat i sabor de crema amb cobertura de Donuts. El gelat de pal es vendrà en paquets de quatre.
Sagrario Rico, directora de Nous Negocis de Bimbo Iberia, explica que "seguim expandint la marca més enllà del seu 'core business', portant el seu gust icònic a altres categories i ampliant consum. I els gelats ens permeten això, a més de compensar l'estacionalitat del mercat de la brioixeria ".
Per la seva banda, Alex Balaguer, director general de La Menorquina, afirma que "el format terrina tot just fa una setmana que és als punts de venda, i està tenint una gran acollida entre els consumidors". I pronostica que el gelat de pal tindrà la mateixa rebuda: "La creació d'un gelat que reflecteixi la forma de la rosquilla ha suposat un desafiament tecnològic apassionant per a nosaltres, i estem segurs que els fans de Donuts ho apreciaran".
NO T'HO PERDIS: Les millors terrasses de Barcelona
Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.