Notícies

Barcelona posarà una pantalla gegant per veure la final de la Champions femenina al centre de la ciutat

L'Ajuntament vol donar visibilitat a l'esport femení i retransmetre el partit "històric" entre el Barça i l'Olympique de Lió

Laia Jordà Sánchez
Barça femení
Foto: Instagram / @fcbfemeni
Publicitat

Les jugadores del Barça s'han convertit en unes autèntiques referents món de l'esport per la seva excel·lent actuació dins del camp, cosa que durant els darrers quatre anys els ha fet guanyar quatre Lligues, quatre Copes de la Reina, quatre Supercopes d'Espanya i una Champions League. L'equip de Jonatan Giráldez també ha fet història fora del terreny de joc amb diverses reivindicacions per demanar igualtat dins el món del futbol i han aconseguit ser l'únic equip de futbol femení d'Europa en tenir un avió propi per viatjar als partits d'Europa.

Per continuar amb la visibilització de l'esport femení i donar suport a les jugadores, l'Ajuntament de Barcelona instal·larà una pantalla gegant a la plaça Catalunya per veure la final de la Champions League el pròxim dissabte 25 de maig a les 18 h. L'Ajuntament ha explicat que la pantalla tindrà unes dimensions de 7 metres d'amplada per 4 d'alçada per poder oferir l'oportunitat a tothom de seguir el partit "històric".

El Barça arriba en el seu millor moment i amb ganes de revenja

El Barça s'enfrontarà en la seva quarta final de Champions a l'Olympique de Lió, un equip difícil per les blaugranes i al qual encara no han aconseguit guanyar cap vegada. El conjunt francès ha arrabassat el títol europeu de les mans de les culers en dues ocasions i és conegut 'la bèstia negra' del Barça, una bèstia a la qual l'equip de Giráldez s'enfrontarà amb ganes de revenja. La final es disputarà a l'estadi de San Mamés de Bilbao, casa de jugadores blaugranes com Irene Paredes i que preveu acollir el desplaçament més gran de culers en una final de Champions.

Barça femení
Foto: Instagram / @fcbfemeni

Les jugadores blaugranes arriben molt motivades després d'haver guanyat la seva cinquena Lliga consecutiva i la novena de tota la seva història, una victòria que les ha convertit en l'equip femení amb més Lligues d'Europa. La Lliga no és l'únic títol que les blaugranes s'han endut cap a casa aquesta temporada, fa un parell de mesos també van guanyar la Supercopa d'Espanya i el passat dissabte 18 també van endur-se la Copa de la Reina amb un contundent 8-0 contra la Real Sociedad.

El que sabem segur és que, el pròxim 25 de maig, el conjunt culer tornarà a treure una de les millors plantilles del món, amb les últimes tres guanyadores de la Pilota d'Or. Tot i que s'espera que sigui una final força igualada, les blaugranes lluitaran per guanyar la seva tercera Champions League i aconseguir quatre dels cinc títols possibles aquesta temporada per primer cop a la seva història. 

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat