[title]
Preparats? Els focs a tota potència, les cassoles a vessar, els forns han de treure fum i els rentaplats a tota màquina per rentar tant trasto. Afortunadament, la cuina casolana s'ha imposat. Ho reflecteix la falta de farina o llevat als supermercats i la pujada de recerca online de receptes per fer a casa.
Segur que vau seguir els nostres suggeriments per fer pa, pastissets i us heu mirat les classes de cuina de les grans escoles de Barcelona. Per això, us portem un nou repte, amb més receptes del més alt nivell. I com que és una de les distraccions preferides per passar el temps, les receptes d'alguns dels millors xefs del país seran de gran ajuda per avançar. Poseu-vos el davantal!
Dabiz Muñoz
El xef madrileny és l'únic que té tres estrelles Michelin (al Diverxo) i, per sort, ens prepara diàriament receptes que poden anar des de la flama amb amaniment Nikkei de sèsam, llima i huacatay peruà passant per una impressionant hamburguesa de dos pisos, fins a un arròs socarrat d'escamarlans. Guarda les receptes i aprofita per anar fent aquests dies!
Ferran Adrià
El millor xef del país (i estarem d'acord que probablement del món) fa setmanes que publica al seu Twitter les receptes que menjaven els treballadors d'El Bulli (5 vegades considerat el millor restaurant del món) amb consells per preparar els menús a casa. A més, el xef ha llançat l'aplicació 'Adrià a casa', en la qual es recopilen tots aquests plats. Per llepar-se els dits!
Dani García
Dani García va tancar el restaurant de Marbella, el qual ostentava 3 estrelles Michelin, però no ha apagat els fogons, que segueixen encesos a Bibo i Lobito de Mar. El cuiner andalús explica aquests dies a través del seu compte d'Instagram la preparació de plats saborosos, molt característics de la gastronomia nacional, però amb un toc rebel. Us atreviu amb un gaspatxo de cireres?
Els germans Torres
Els germans Javier i Sergio han convertit les seves xarxes socials en l'escenari d'un duel de cuiners. Ambdós elaboren i expliquen les seves pròpies receptes i els seguidors dels germans trien la guanyadora, o la seva preferida. Són plats amb ingredients senzills però al nivell de les dues estrelles Michelin que tenen al restaurant Dos Cels de Barcelona (reubicat a Madrid).
Javi Estévez
El xef de la Tasquería (una estrella Michelin) s'especialitza en la "triperia fina", però compte, perquè comparteix amb nosaltres des del seu Instagram tota mena de receptes. Pot oferir-nos des d'un suculent arròs amb verdures fins a unes sucoses mandonguilles o salmorejo de tota la vida, senzill i saborós.
Si no us atreviu amb aquestes receptes de nivell perquè és massa precipitat a la vostra carrera culinària, proveu amb les receptes que ens han preparat alguns dels millors xefs de Barcelona. Si us fa mandra o esteu farts de cuinar cada dia i voleu un dia de descans, també podeu demanar menjar a domicili a Barcelona.