[title]
Del porc s'aprofita tot. I del GoXo –pronuncieu 'gocho'– també. A un any de la inauguració de la seva línia de 'delivery' a Barcelona, el xef conegut anteriorment com a David Muñoz –és a dir, Dabiz Muñoz– la converteix en un restaurant físic: GoXo va obrir el 6 d'octubre a l'Hotel NH Constanza (Déu i Mata, 69-99), a la plaça que va deixar lliure el restaurant Don Giovanni d'Andrea Tumbarello.
GoXo és un restaurant normal, però no del tot. Segons Muñoz, GoXo és "alta cuina vestida de 'fast-food'". Això vol dir que no hi ha reserves: entres, fas cua, demanes, et donen un tiquet, reculls la comanda i menges amb una vaixella senzilla.
I diem que del GoXo s'aprofita tot, perquè la idea té un llarg i fructuós recorregut. Segons explica Muñoz, se li va acudir el concepte de 'delivery' després de passar-se els primers dies de confinament pujant receptes a Instagram de "cuina casolana feta amb producte que puguis trobar al supermercat i tècnica assequible, passada pel tamís d'una certa creativitat". Un any i mig després, GoXo és el soci preferent de Glovo en la seva esfera d'alta cuina.
Hi ha plats pensats específicament per a l'espai, però es poden assaborir els ja coneguts tacs de costellam de porc fumats sobre brasa de tamarinde, i la seva tremenda lasanya mumbai. I el preu, begudes a part, és molt similar al 'delivery': uns 25 o 30 euros.
NO T'HO PERDIS: Així es menja al GoXo de Barcelona
Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat