[title]
Dir que el Colmado Múrria és un comerç icònic és quedar-se curt. Des de la seva obertura el 1898, aquesta joia modernista de l’Eixample Dret, que compta amb espai propi al Time Out Market, s’ha especialitzat en oferir els millors productes delicatessen gastronòmics, tant locals com internacionals.
Per començar l’any amb bon peu i delectar el paladar, el Colmado Múrria us proposa dues degustacions prèmium:
El dissabte 25 de gener organitza un tast exclusiu de 4 formatges catalans —Muntanyola de la Garrotxa, Serrat del Triadó, Montbrú Sarró de Cabra i Blau Claperol del Pirineu— maridats amb 4 vins de proximitat —Ancestral Montònega, Captirot garnatxa negre i sumoll, Aixart garnatxa blanca i Innanat sumoll rosat. Els millors formatgers de la Garrotxa, el Pallars Sobirà i el Moianès arribaran al vostre plat acompanyats de copes d’ancestrals i ecològics molt especials.
El dissabte 1 de febrer, el Colmado, juntament amb la casa barcelonina Vermut Antich, amb més de 170 anys d’història, organitza una ‘masterclass’ amb tast de 4 varietats de vermut —original, reserva, blanc i sense alcohol— harmonitzades amb anxoves, musclos, secallona, xips i olives ‘mojo picón’. Una experiència ‘vermutera’ canònica en un espai emblemàtic.
Reserva la teva plaça aquí abans que s’exhaureixin les 50 disponibles per a cada sessió!
Dies: Dissabte 25 de gener o dissabte 1 de febrer
Hora: De 12.30 h a 13.30 h
Lloc: Sala d’esdeveniments del Time Out Market
Preu: 19 € per persona