Notícies

Ja és possible quedar-se a dormir davant del Bosc Inundat del Museu de la Ciència CosmoCaixa

L'experiència 'Una nit al museu' inclou sopar i esmorzar per a tothom i una visita amb llanternes, entre altres activitats

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Museu de la Ciència CosmoCaixa
Museu de la Ciència CosmoCaixa
Publicitat

Barcelona està plena de museus meravellosos per endinsar-vos dins el panorama cultural de la ciutat, però tots tanquen quan es fa fosc. Després de veure l'emblemàtica pel·lícula 'Night at the Museum' (nit al museu), qui no ha somiat algun cop en quedar-se a dormir dins d'un dels museus de la ciutat? Doncs ara aquest somni el podeu fer realitat dins un dels espais museístics més coneguts de Barcelona les nits del 27 de juliol, 24 d'agost, 28 de setembre, 26 d'octubre, 23 de novembre i 28 de desembre. 

El Museu oferirà una experiència única per gaudir en família. Durant les quatre nits de la iniciativa, se celebraran diferents activitats com passejar pels diferents espais del museu amb la llum d'una llanterna, acomiadar el dia amb contes i històries de la selva i dormir davant l'emblemàtic Bosc Inundat, on els animals que hi viuen descansaran ben acompanyats. L'activitat també inclou sopar i esmorzar per a tothom.

Museu de la Ciència CosmoCaixa
Museu de la Ciència CosmoCaixa

L'entrada té un cost de 50 euros per persona que inclou totes les activitats, el sopar i l'esmorzar i ja es pot adquirir a través de la pàgina web del museu. Malgrat que el preu és el mateix per a tots els dies disponibles, l'idioma de les activitats sí que variarà: totes es faran en català excepte les del dissabte 24 d'agost, que seran en castellà.

Com funcionarà l'experiència?

L'equip del CosmoCaixa rebrà els visitants a les 19.30 h al vestíbul de l'edifici, on tothom es coneixerà per començar la primera activitat a les 20 h, amb la que els participants experimentaran pel museu. A les 21 h serà l'hora del sopar al restaurant de l'equipament i després es prepararà la zona de descans just davant el Bosc Inundat. Amb el pijama posat i les llanternes a la mà, a les 22 h tocarà explorar el museu i escoltar alguns dels contes sobre la selva abans d'anar a dormir a les 23.30 h. Ja al matí, de 7.30 a 8.30 h tocarà recollir la zona de descans i agafar forces amb l'esmorzar per fer la visita matutina al bosc. L'experiència s'acabarà a les 9.30 h amb un acte de comiat i tothom podrà tornar cap a casa o quedar-se a explorar el museu durant més estona. 

Què s'ha de portar?

Per poder assistir a l'activitat, és imprescindible portar de casa una màrfega, un sac de dormir i una llanterna per poder visitar el museu a les fosques. Si cal, també es pot portar un coixí, roba de dormir, raspall de dents, taps de les orelles i carregador pel mòbil. Això sí, no aneu massa carregats perquè les taquilles del museu no estaran disponibles i totes les vostres pertinences es quedaran a la zona de descans.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat