Notícies

Dos dies de música electrònica gratis conviden a ballar dins la Festa Major del Raval

Arriba la sisena edició de l’Ameba Parkfest a les festes del barri, amb tres sessions de DJ i una actuació en directe al dia

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Ameba Parkfest
AMEBA / Alba RupérezAmeba Parkfest
Publicitat

Aquest juliol arriba la Festa Major del Raval i, com ja és costum, l’Associació de Música Electrònica de Barcelona (AMEBA) hi participarà amb el seu format Parkfest, el concepte que ocupa l’espai públic per omplir-lo de música i fer gaudir tothom. Així, durant els dies 12 i 13 de juliol a la plaça Terenci Moix, un cartell que inclou una selecció acurada de l’escena local i un ampli espectre de gèneres electrònics celebraran les festes del barri amb tres sessions de DJ i una actuació en directe al dia.

El divendres 12, a partir de les 21 h i fins a les tres de la matinada, els encarregats d’animar la festa seran Simone (aka C.MØ), Cyberdom, Sasi i KLS Beats. El dissabte, de 20 a 2 h, serà el torn de Heydigger, BLAST, Marta Mer i Amantra. 

A banda, en aquesta sisena edició al Raval, Ameba ha incorporat una novetat: el divendres 12 de juliol a l’església Sant del Camp oferiran concerts de Nara i Neus i Vise. Paral·lelament, també han inclòs un taller de DJ per als infants, 'Pioneer DJ kids', que tindrà lloc a la plaça Terenci Moix el dissabte 13 de 18 a 20 h, i l’espai Pintame BCN en què petits i grans podran deixar que els pintin la cara amb 'faceart'. 

Les arrels de l'AMEBA

El Parkfest deriva de l’escena musical electrònica de Barcelona i existeix gràcies als socis i voluntaris d’Ameba, l’Associació de Música Electrònica de Barcelona, que fan possible aquest esdeveniment gratuït a partir del seu treball altruista. 

De fet, la mateixa Associació es va constituir l’any 2014 com a una entitat sense ànim de lucre per dur a terme diverses activitats culturals relacionades amb la música electrònica i tot allò que l'envolta. Des de la promoció i difusió de música del gènere creada a Catalunya, en especial a la ciutat de Barcelona, fins a l’organització de diversos esdeveniments –com xerrades, cursos i conferències, entre d’altres–, Ameba s’ha consolidat com una comunitat cultural, formativa i lúdica.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer el juny a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona




Últimes notícies

    Publicitat