[title]
Ja vam comentar que Barcelona és una de les millors destinacions gastronòmiques per viatjar i s'ha tornat a confirmar. Ha estat la cantant Dua Lipa la que ha triat la nostra ciutat per passar-hi uns dies i gaudir de la nostra gastronomia, a més de fer un recorregut per alguns cellers de vins de Catalunya. No és el primer cop que l'artista ha estat tastant restaurants barcelonins, ja que el passat juny quan va estar-hi pel concert al Palau Sant Jordi, va triar el Disfrutar d'Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas per fer un tast a l'oferta d'aquest restaurant hereu d'elBulli.
View this post on Instagram
Ara, Dua Lipa ha tornat per tastar la cuina del Gresca de Rafa Peña on la cantant ja va estar a l'estiu. D'entre els plats que hi ha menjat hi havia unes ostres i un sandvitx de trompetes de la mort. La visita gastronòmica no només ha quedat al restaurant de Peña, sinó que també ha anat al Xemei, on es va cruspir els seus clàssics espagueti nero a la sèpia.

El reconegut restaurant venecià del Poble-sec també és un dels favorits de la 'Motomami' catalana Rosalía. Sembla que tot queda a casa.
Fav restaurant
— J🛡🫡 (@J_musicreviews) July 25, 2021
La cantant de 'Physical' també ha volgut tastar els vins catalans i ha estat a algunes bodegues com ara la de Clos Lentiscus, a Sant Pere de Ribes, i la Partida Creus, al Penedès, totes dues elaboradores de vins naturals.