Notícies

Ed Sheeran anuncia un únic concert a Espanya (data, entrades i preu)

L’artista britànic farà una gira europea on repassarà alguns dels seus èxits més destacats

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Ed Sheeran
Live NationEd Sheeran
Publicitat

El cantant que ha triomfat a tot el món amb cançons com 'Shape of you', 'Photograph' i 'Thinking out loud' ha anunciat que farà una única parada a Espanya en la seva nova gira internacional '+-=%'; i no serà a Barcelona. Ed Sheeran ha publicat les dates i llocs de la Mathematic European Tour i el 30 de maig de 2025 tocarà a Madrid.

L'estadi Cívitas Metropolitano, amb capacitat de més de 70.000 persones, és el recinte que acollirà l’artista britànic. De fet, serà el primer espectacle del tour abans que passi per altres ciutats de França, Itàlia, Noruega i Bèlgica, entre d’altres, fins a principis de setembre.

Sheeran repassarà en els concerts alguns dels seus èxits més destacats dels seus discos titulats amb símbols matemàtics, himnes que ja ha interpretat durant la gira al seu pas pels Estats Units, l'Índia i els Emirats Àrabs.

Entrades i preus

Les entrades pel concert de Madrid tindran un preu a partir de 25 euros (més despeses de distribució) i es posen a la venda el dimecres 10 de juliol (a les 9 h) a través de Livenation (amb prevenda 24 abans) i Ticketmaster. 

Ed Sheeran i el seu equip tenen una postura estricta contra l’ús de llocs no oficials de venda d’entrades, per això, en aquesta gira, s’utilitzarà una tecnologia de venda especialment desenvolupada per garantir que només es compren entrades autèntiques.

Els tiquets adquirits fora de les plataformes de Livenation o Ticketmaster no seran vàlids; a més, seran nominals, exclusivament digitals per a mòbil i només es podran descarregar quatre dies abans del concert.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 i 2025 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat