Notícies

El Castell de Montjuïc serà l'escenari d'aquest festival de música electrònica amb artistes internacionals

La primera edició d'aquest esdeveniment es vol convertir en un punt de trobada pels amants d'aquest gènere musical

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Castell de Montjuïc (Barcelona)
ShutterstockCastell de Montjuïc
Publicitat

Fa unes setmanes que hem donat per inaugurada la temporada de festivals que ompliran de música Barcelona i tota Catalunya durant la primavera i l'estiu. Ara a la llista s'ha afegit un nou festival que convertirà el Castell de Montjuïc en una discoteca de música electrònica no només durant els mesos de bon temps, sinó fins a gairebé finals d'octubre. L'emblemàtica construcció es convertirà en l'escenari perfecte per acollir la primera edició del festival Somni, un esdeveniment que es vol convertir en un punt de trobada pels amants de la música electrònica.

Somni donarà el tret de sortida el dissabte 11 de maig de 20 h a 3 de la matinada amb els artistes locals i internacionals Heidi, Radio Cargo, Cucut y Funky Shirts, Mzn, b2b i Bass Playah. Els creadors del festival, Pere i Mark Aspinall, Max Schmid i Álvaro Tamborero han assegurat que, després d'haver organitzat diversos esdeveniments de música electrònica a sales de Barcelona i crear el festival d'electrònica més gran de la Cerdanya, volien crear un projecte més estable en homenatge a aquest gènere musical i a la cultura de la ciutat.

Després de la inauguració, el festival es tornarà a celebrar el 12, 13, 14, 15 i 16 de juny dins el marc de l'Off Sonar, el 23 i 29 de juny i el 13 i 27 de juliol. El mes d'agost servirà per descansar i Somni tornarà el 7 i 21 de setembre i el 5 i 19 d'octubre. Si no us voleu perdre la inauguració, encara queden entrades per anar-hi, tot i que si us quedeu sense, no us preocupeu perquè les entrades per a la resta de dies del festival es posaran a la venda a mesura que es vagin aproximant les dates.

El Castell de Montjuïc, escenari de festes

No és el primer cop que el Castell de Montjuïc es converteix en l'escenari per acollir un festival de música. El passat 20 d'abril, l'espai es va transformar en una discoteca de música electrònica a l'aire lliure durant un dia amb artistes de música techno, groove i hard techno. En aquest cas, la festa no es tractava d'un festival fix, sinó d'una prova pilot del Traver Event, un festival de música electrònica 'express'. El Castell, però, no només es transforma en un escenari musical, sinó que també es converteix en una sala de cinema amb les sessions de cinema a la fresca a la Sala Montjuïc, entre d'altres moltes activitats.

Cinema a la Fresca
Foto: Sala Montjuïc

NO T'HO PERDIS: Qui toca avui a Barcelona? Els millors concerts de maig

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat