Notícies

El festival gratuït per a infants i joves Món Llibre s'instal·la al CCCB

Món Llibre programa desenes d’activitats per estimular l’interès dels infants per la lectura

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Món Llibre
ICUB / Ajuntament de BarcelonaMón Llibre
Publicitat

Un any més, els més petits i joves, podran tornar a gaudir d’espectacles, tallers i desenes d’activitats en un festival literari gratuït que s'instal·larà al CCCB i als seus entorns. Es tracta del ja consolidat Món Llibre, que amb l’objectiu d’estimular l’interès dels infants per la lectura, organitza un programa que proposa un viatge arreu del món, el temps i les emocions, a través dels llibres. 

Amb aquesta idea de viatge i l’esperit de ser uns teletransportadors d’històries, els dies 15 i 16 de juny els espais que acolliran les diverses activitats s’organitzaran en estacions i terminals. D’aquesta manera, la plaça dels Àngels serà la 'Recepció viatgera', on s'instal·larà el punt de consulta de tota la programació del festival, però també altres serveis com la 'Connexió Tibidabo' i la 'Connexió Atrapallibres', unes activitats amb diferents reptes literaris. La plaça Joan Coromines passarà a ser la 'Terminal Coromines' i serà l’eix principal de l’esdeveniment. Aquí es proposaran diverses activitats com, per exemple, conte-contes o tallers de cal·ligrafia. També s’hi instal·laran casetes de llibreries i una estació d’enregistrament de dos pòdcasts de literatura infantil: 'Tàndem' i 'Paraula de Mixa'.

Món Llibre
ICUB / Ajuntament de BarcelonaMón Llibre

L’edifici del CCCB, per la seva banda, serà la 'Terminal CCCB' i acollirà diferents espectacles. Per exemple, al pati de les Dones, hi haurà una proposta interactiva de jocs al voltant dels contes populars de la mà de Tombs Creatius. A l’auditori del Centre, es projectaran pel·lícules d’animació i, al Teatre, s'hi presentarà l’espectacle 'La Maestra', un homenatge als professors i professores de la república, la literatura, la poesia i l’educació. 

Per últim, el convent del MACBA es convertirà en 'La petita terminal del convent' i acollirà l’espai per als més petits, per al públic d’entre 2 i 5 anys. Aquesta zona es dedicarà als àlbums il·lustrats i els contes i històries que s’expliquen a través de les imatges.

Món Llibre
ICUB / Ajuntament de BarcelonaMón Llibre

Aquest any, com a novetat hi haurà una programació amb activitats especialment dissenyades per respondre les inquietuds dels joves d’entre 12 i 16 anys en l’àmbit de la literatura. Aquesta iniciativa tindrà reservada la franja de 17.45 a 20.30 h al pati de les Dones del CCCB.

Podeu consultar tota la informació de Món Llibre a través del web de l’Ajuntament.

NO T'HO PERDIS: 50 llocs perfectes per anar amb nens a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat