[title]
Barcelona té una gran oferta de còctels per poder triar, provar, beure i repetir. Per sumar-ne una d'excepcional, el dimarts 25 d'abril a les 20.30 h arriba a la ciutat una nova experiència efímera pels aficionats dels combinats més sofisticats. El bar Punch Room de l'hotel The Barcelona EDITION acollirà un pop-up del Sexy Fish, un restaurant asiàtic del barri de Mayfair, a Londres, especialitzat en tota mena de peces de sushi i altres plats d'inspiració japonesa, a més d'una gran col·lecció de whisky japonès a la seva barra. El Sexy Fish està reconegut com a Millor Bar Restaurant Internacional 2022 pels premis Tales of the Cocktail Spirited Awards o com un dels 500 millors bars del món durant quatre anys consecutius.
James Hawkins és el cap dels 'bartenders' del restaurant i serà ell qui prepararà una selecció de quatre còctels d'autor disponibles per aquesta vetllada, que es podran acompanyar amb aperitius d'inspiració japonesa i un DJ set que acompanyarà l'ambient. Alguns dels que podreu tastar són el Cucumber & Dill amb oli d'oliva Verge Extra infusionat amb Roku Gin, cogombre, anet, mastiha i soda o el Coconut & Pineapple amb rom Brugal 1888 infusionat amb coco i pandan, pinya, maduixa i yuzu.
Aquesta iniciativa forma part de la filosofia del Punch Room de convidar les millors cocteleries internacionals per donar-les a conèixer a Barcelona.
NO T'HO PERDIS: Terrasses secretes de Barcelona on (segurament) mai has estat
Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.