Notícies

El millor 'beach club' d'Europa és a punt d'obrir portes (i està a una hora de Barcelona!)

L'espai té deu piscines, un camp de golf, tres restaurants i una zona només per a adults, entre d'altres

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Beach Club Infinitum Salou
Foto: Beach Club Infinitum
Publicitat

Fa unes setmanes vam anunciar que Barcelona acollirà el 'beach club' més gran de la ciutat, amb piscines, cocteleria i molts més espais per relaxar-vos a pocs metres del mar de la Barceloneta. Ara, a poc més d'una hora de la ciutat, també podreu fugir del ritme frenètic del dia a dia al millor 'beach club' d'Europa, que reobre el 8 de juny i romandrà obert fins al 29 de setembre. En aquesta ocasió, el Beach Club Infinitum de Salou es dividirà en diferents temporades, l'off-season only pura, off-season premium, temporada mitjana i temporada alta, amb un programa d'activitats i preus que variaran segons en quina de les quatre es visiti.

El Beach Club donarà el tret de sortida a l'estiu amb la temporada 'off-season premium' durant els dos primers caps de setmana, mentre que entre setmana els clients podran gaudir de l'off-season only pura'. La temporada alta començarà a partir del 22 de juny només els caps de setmana i festius i des del 13 de juliol fins al 18 d'agost de manera continuada. Si voleu visitar el club, l'entrada general durant aquests dies té un preu de 55 euros, mentre que els menors paguen 35 euros. El cost, però, varia segons la temporada. I si hi aneu durant en temporada mitjana alguns dies de setembre, l'entrada general es redueix fins als 45 euros i la dels menors, a 25.

Beach Club Infinitum Salou
Foto: Beach Club Infinitum

Com ja és habitual, el Beach Club d'Infinitum oferirà un variat programa d'activitats i esdeveniments exclusius tant per als abonats com per als clients amb entrada d'un dia. Una de les iniciatives confirmades se celebrarà el 6 de juliol a càrrec de la nutricionista i guanyadora de MasterChef, Marta Verona, i de l'entrenador esportiu Cesc Escolà. Durant tota la jornada es faran activitats com una sessió de 'fitness' i una 'masterclass' de nutrició que inclouran un petit aperititu saludable. D'altra banda, el 30 d'agost i l'1 de setembre tindrà lloc el 'Summer Serenity by Infinitum & Oyogo', dos dies en què el benestar i el hàbits saludables tornaran a ser els protagonistes. El programa inclou classes de ioga, Pilates i meditació, menús gurmet i accés a les piscines, entre d'altres.

Pel que fa a l'oferta gastronòmica, durant els tres mesos d'obertura tothom podrà gaudir del restaurant del club, el Flamma Beach Foodhouse, amb vistes directes al mar Mediterrani i menú per sopar els dijous, divendres i dissabtes. Si sou dels que creieu que les nits de música en directe i còctels són imprescindibles durant l'estiu, del 27 de juny al 12 de setembre podreu visitar els Flamma Sunset Sessions, que se celebraran tots els dijous de les 19 a les 20.30 h.

Un 'beach club' de luxe

El Beach Clib d'Infinitum és el 'resort' més conegut de la Costa Daurada i gaudeix d'unes vistes privilegiades al mar Mediterrani i està envoltat de vegetació que el converteix en una mena d'oasi amb deu piscines, espais només per a adults, un camp de golf, tres restaurants i molt més. Gràcies a tots a aquests serveis, els guardons internacionals World Travel Awards han premiat el Beach Club com el millor d'Europa per tercer any consecutiu.

Beach Club Infinitum Salou
Foto: Beach Club Infinitum

NO T'HO PERDIS: Platges genials a mitja hora de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat