Notícies

El millor càmping d'Espanya està a Catalunya (i el que té millor restaurant i millor piscina també)

La llista anual d'Auto Camper Service International ha reconegut set càmpings catalans

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Càmping Las Dunas
Foto: Càmping Las Dunas
Publicitat

Catalunya és una de les destinacions més populars d'Europa a l'hora de triar un càmping per gaudir de les vacances. Anar de càmping està de moda i cada cop hi ha més gent que canvia l'habitació d'hotel per un bungalou, una tenda o una caravana per aprofitar les vacances a l'aire lliure en mig d'un entorn natural. Si vosaltres també teníeu pensat anar de càmping aquest estiu, l'organització Auto Camper Service International (ACSI) ha publicat la seva llista anual dels millors càmpings d'Espanya, un rànquing que ha tornat a reconèixer un català com el millor del país.

El càmping Platja Montroig Resort de Tarragona es va endur la medalla d'or el passat 2023, un títol que aquest any ha viatjat cap a la Costa Brava. El càmping Las Dunas, entre Sant Pere Pescador i L'Escala, ha estat reconegut com el millor d'Espanya segons milers de campistes d'arreu d'Europa. Las Dunas es troba en plena natura i té sis accessos directes a la platja de sis quilòmetres de sorra fina de Sant Pere Pescador, una platja poc profunda i amb un desnivell molt suau, cosa que la fa perfecta per als més petits. El càmping es va inaugurar l'any 1968 i gaudeix de diversos espais d'ombra, bungalous de tota mena, parcel·les de fins a 100 m², activitats per als infants i molt més, una oferta de luxe que l'ha fet mereixedor de la primera posició del rànquing d'ACSI.

Càmping Las Dunas
Foto: Càmping Las Dunas
Càmping Las Dunas
Foto: Càmping Las Dunas

Els altres càmpings catalans guardonats

ACSI no només ha inclòs Las Dunas dins el seu rànquing, sinó que també ha guardonat sis càmpings catalans més. L'Aigüestortes Camping Resort, a Lleida, ha estat reconegut com el millor càmping per a ciclistes del país; el Platja Montroig Camping Resort, a Tarragona, no ha repetit com el millor d'Espanya, però sí com el càmping amb millor ubicació; el Cala Pola, a Tossa de Mar, ha rebut el premi al càmping amb els millors sanitaris; l'Aquarius, a Sant Pere Pescador, és el més amable per a gossos; el Càmping Joan, a Cambrils, ha estat reconegut com el que té el millor restaurant de càmping; i el Càmping Enmar, amb el premi a la millor piscina.

Càmping Playa Montroig
Foto: Càmping Playa Montroig

Què és l'ACSI?

L'ACSI porta des de 1965 fent divulgació de la cultura del càmping i proporcionant informació sobre el sector del caravàning. Des dels seus inicis, ha fet avaluacions de diferents càmpings d'Europa, on Catalunya sempre ha estat present. La seva llista anual dels millors càmpings s'elabora a partir de les opinions de milers de campistes d'arreu del continent que aquest any han pogut votar entre setembre de 2023 i gener de 2024 i que valoren diferents aspectes com la comoditat, la ubicació i l'accessibilitat, entre d'altres. 

NO T'HO PERDIS: Les 25 millors platges de Catalunya

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de benestar

    Últimes notícies

      Publicitat