Notícies

El pòdcast La Ruina farà un programa en directe gratis des de Plaça Catalunya

El públic podrà participar en el programa i explicar les seves anècdotes incòmodes

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
La Ruina
La Ruina ShowLa Ruina
Publicitat

El Festival de les Idees i la Cultura, organitzat per 'elDiario.es', un any més, pren escenari al CCCB i a la plaça Catalunya. Es tracta d’una trobada cultural oberta i gratuïta que ofereix concerts, debats, entrevistes i diverses activitats culturals pensades per a tots els públics i que enguany se celebra el divendres 28 de juny i el dissabte 29.

Un dels grans protagonistes de les jornades són els pòdcasts, per això el festival ofereix la possibilitat de veure de franc la transmissió en directe d’alguns dels shows més destacats del panorama actual. En concret, el festival posa sobre l’escenari els espectacles de 'La Ruina', 'Carne Cruda' i 'Un tema al día'. Així, tothom que ho vulgui i s'apropi a la plaça Catalunya, tindrà l’oportunitat de veure com s’articula un programa d’aquestes característiques en viu. 

El show de 'La Ruina', un dels pòdcasts d’humor més escoltats, serà el dissabte 29 de juny a les 19.15 h.  Conduït pels guionistes i còmics Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes, i acompanyats de la periodista Gemma Nierga, el seu espectacle en directe posarà en evidència anècdotes incòmodes reals; tant les seves pròpies com les del públic. Per poder participar en viu durant l’espectacle i explicar la "teva ruïna" només cal omplir un formulari abans del 17 de juny i explicar-la. 

El dia del show, els noms de qui cooperin seran dins un pot i Taltavull i Fuentes, en algun moment de l’espectacle, en trauran alguns aleatòriament. Llavors, la persona escollida haurà de compartir la seva anècdota més vergonyosa públicament. La recompensa? La millor/pitjor història de la tarda guanyarà un premi. 

Abans de 'La Ruina', les sessions de pòdcasts en viu començaran a les 17.40 h amb 'Un tema al día', on el subdirector de 'elDiario.es'. Juanlu Sanchez i la periodista Olgra Rodríguez parlaran de temes d’actualitat. A les 18.25 h serà el torn de 'Carne Cruda' on Javier Gallego i Violeta Star tancaran la temporada del seu programa informatiu en directe.

NO T'HO PERDIS: Què fer aquest cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona



Últimes notícies

    Publicitat