Notícies

La nova Llotja de Pescadors obrirà al públic i permetrà assistir a la subhasta de peix

La reforma de l’espai, de més de 3.200 m², ha suposat una millora substancial dels equipaments a disposició de la Confraria de Pescadors de Barcelona

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Moll de Pescadors
Ajuntament de Barcelona Moll de Pescadors
Publicitat

El Port de Barcelona no para de presentar remodelacions amb l’objectiu d’apropar les seves instal·lacions a la ciutadania, però també per estar llestos per la celebració de la Copa Amèrica. Fa un parell de setmanes es van inaugurar quatre edificis històrics de la zona, els Tinglados. Ara, s’ha presentat la nova Llotja de Pescadors, el principal element del projecte de remodelació del moll de Pescadors. 

La reforma de l’espai, de més de 3.200 m², ha suposat una millora substancial dels equipaments a disposició de la Confraria de Pescadors de Barcelona, que feia més de 30 anys que reclamava un nou espai i que ja s’ha traslladat a les noves instal·lacions. L’edifici antic, que funcionava des del 1961, s’ha començat a demolir i en el seu lloc s'executaran obres de reurbanització per permetre l’entrada del públic des de l’entorn de la Torre del Rellotge, un dels elements principals del moll de Pescadors. 

I és que, el projecte, a banda de millorar els equipaments, ha incorporat espais per apropar la ciutadania a la feina d’aquest col·lectiu i la cultura marinera de Barcelona. En aquest sentit, es podrà visitar i seguir en directe la subhasta del peix blau, així com gaudir de la proposta d’un nou restaurant de cuina mediterrània vinculada al mar. Això sí, caldrà esperar que acabi la Copa Amèrica, quan es calcula que s’acabi la reurbanització de l’espai d’accés públic a la llotja.

Llotja de Pescadors
Cofradía de Pescadores de BarcelonaLlotja de Pescadors

Aquesta actuació s’emmarca en el conjunt d’una vintena d’actuacions que el Port de Barcelona està executant modificant la fesomia de l’àrea més ciutadana i dotant-la de nous espais i de nous serveis perquè tothom els pugui gaudir.  

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer el juny a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat