Notícies

El Pride més famós a prop de Barcelona ofereix més de 50 activitats gratuïtes

La celebració de l’orgull LGBTIQ+ reunirà les millors drag queens del món i presentarà concerts de tribut a Tina Turner, Madonna i Cher, entre d’altres

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Rua Pride Sitges
ACN / Gemma SánchezRua Pride Sitges
Publicitat

Un any més aquesta ciutat costanera ben a prop de Barcelona torna a tirar la casa per la finestra per reivindicar l’orgull i els drets de la comunitat LGBTIQ+. Parlem de Sitges, és clar, que del 5 al 9 de juny celebrarà la tretzena edició del seu famós Pride. El passeig marítim de la ciutat serà el punt de trobada d’una àmplia programació que oferirà més de 50 activitats gratuïtes i a l’aire lliure.

El tret de sortida serà el dimecres 5 amb 'Drag up your life', una festa que reunirà les millors drag queens del món, com Lady Diamond, Portia de Rosse o Karla Bear, entre d’altres, que oferiran des de les vuit del vespre fins a l’1.30 de la matinada un gran espectacle a tocar del mar. A partir d’aquí, les següents jornades aniran plenes d’actuacions i shows d’entre les quals destaquen els concerts de grups tribut a Tina Turner (dijous 6 a les 23.45 h), Backstreet Boys (divendres 7 a les 00.30 h), Madonna (dissabte 8 a les 2 h) i Cher (diumenge 9 a mitjanit).

 L’edició d’aquest any també recupera una activitat que no se celebra des de fa deu anys: la Cursa de Talons. Durant la tarda del dissabte, 50 participants hauran de superar diverses proves amb talons d’un mínim de 22 centímetres d’alçada.

El gran acte del programa serà el Sitges Parade, un dels esdeveniments que atrau més públic i que se celebrarà el dia de cloenda, el diumenge 9. Es tracta de la desfilada de l’orgull, que, des de les 17 h, es passejarà per diferents carrers de la ciutat amb la participació de dinou carrosses d’entitats locals i visitants i amb la participació de 2.000 persones. El recorregut acabarà amb una festa amb DJs i l’espectacle de tribut ‘21st Century ABBA’.  

A banda d’aquesta àmplia programació, el Pride de Sitges també preveu altres actes abans i després de les dates oficials. D’aquesta manera, durant quasi dues setmanes, hi haurà activitats focalitzades tant en l'àmbit de la cultura com també de la salut.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer el juny a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona




Últimes notícies

    Publicitat