Notícies

El Texas ofereix un any de cinema il·limitat per 84 euros (70 si tens menys de 30 anys)

Les 1.000 primeres persones que adquireixin l'abonament gaudiran d'aquest preu especial

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Cinemes Texas
Cinemes TexasCinemes Texas
Publicitat

Els cinemes lluiten per la seva continuïtat, per això, de més en més sorgeixen noves iniciatives per recuperar i incentivar l’assistència dels espectadors a les sales. En són exemples el programa Cine Sénior, que permet als majors de 65 anys adquirir tots els dimarts entrades a dos euros; la Festa del Cine, amb entrades a 3,5 euros per a tots els espectadors, o la tarifa plana de subscripció de l’empresa Cinesa, que per un preu fix anual o mensual permet veure totes les pel·lícules que es vulguin en pantalla gran.

Els Cinemes Texas s’han sumat a la idea de Cinesa i han estrenat un nou abonament anual que permetrà gaudir de manera il·limitada de la seva proposta cinematogràfica. El seu preu és de 120 euros –100 en el cas de ser menor de 30 anys–, però la companyia ha llançat un preu especial de llançament que redueix el cost en 30 %. Així, les 1.000 primeres persones que adquireixin l’abonament (i només fins al 31 d’agost) podran adquirir l’abonament per 84 euros; en el cas dels joves de 30 anys per 70 euros

Per abonar-se al cinema només cal comprar el passi a través de l’enllaç de l’Espai Texas, imprimir el val i portar-lo a la taquilla el primer dia que es vulgui utilitzar la promoció. A partir de llavors, es podrà gaudir del cinema de manera il·limitada, opcionalment fent reserva per internet i recollint l’entrada a taquilla.  

Cinemes Texas
Cinemes TexasCinemes Texas

Una proposta exclusivament en català

Després d’un temps tancat, l’Espai Texas va reobrir l’any 2023 amb un nou projecte que combina dues sales de cinema, un teatre amb capacitat per a 200 persones i un espai gastronòmic. Actualment, es consolida com l’únic equipament de tot Barcelona on es pot veure exclusivament pel·lícules en català, ja sigui en versió original, en versió subtitulada o doblada. A preus populars, el Texas aposta per la llengua catalana i pel sector audiovisual local. De fet, el seu ressorgiment va ser impulsat per diverses personalitats del món del cinema i del teatre català, com Isona Passola, Anna Rosa Sisquella, Flyhard Produccions i la cooperativa Barc. 

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera de juny als cinemes de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona









Últimes notícies

    Publicitat