Notícies

El Time Out Market de Porto ja està obert!

Ara podeu tastar la millor gastronomia de la ciutat portuguesa dins un mateix espai

James Manning
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
James Manning
Traduït per:
Laia Jordà Sánchez
Time Out Market Porto
Foto: Time Out Market Porto / João Saramago
Publicitat

Ja ha començat el compte enrere per gaudir de la millor gastronomia de la ciutat al nou Time Out Market a Barcelona, que tindrà 14 xefs, un restaurant de servei complet i quatre bars i unes vistes privilegiades de la ciutat. Mentre espereu la seva inauguració, ja podeu visitar el Time Out Market de Porto, amb 2.000 metres quadrats i 11 restaurants (i encara queda un més per obrir), un bar, una sala de degustació i la botiga A Vida Portuguesa.

El nou espai va obrir al públic el divendres 3 de maig dins una joia arquitectònica de la ciutat: l'estació de São Bento. A més d'impressionants rajoles blaves i línies de tren que uneixen la segona ciutat de Portugal amb la vall del Duero, São Bento és ara la llar d'alguns dels millors restaurants i xefs de la ciutat.

El Time Out Market es troba a l'ala sud de l'estació, un espai que fa anys funcionava com a magatzem i aparcament. "Ens trobem en un espai centenari al qual els locals no podien accedir abans", ha explicat la directora general Inês Santos Almeida. "Era una zona d'emmagatzematge que no estava activa. La idea és revitalitzar tota aquesta zona, retornant-la a la gent de Porto".

Time Out Market a Porto
Foto: Time Out Market Porto

A més dels restaurants, que mostren el millor de l'escena gastronòmica de Porto, hi ha una nova incorporació a la llarga llista de llocs de referència de la ciutat. La torre Time Out Market, que aviat serà icònica, dissenyada per Eduardo Souto de Moura i que tindrà un paper clau en la vida cultural de la ciutat. A la part superior, amb una vista privilegiada de la Torre dels Clérigos i de l''skyline' de la ciutat, hi ha la Sala de Tast, que se centrarà en els vins de Porto i altres de la terra sota el guiatge de l'enòleg Bento Amaral i acompanyada d'una carta dissenyada pel xef Luís Américo.

A més, al mig de la torre hi ha un escenari que acollirà per a concerts i altres esdeveniments. A la planta baixa hi ha A Vida Portuguesa: la famosa botiga de Catarina Portas amb marques històriques portugueses; des de papereria fins a perfums, alimentació, tèxtils, artesania i joguines. Després de tancar la seva única ubicació a Porto el 2020, A Vida Portuguesa torna oficialment a la ciutat.

Si passeu per la ciutat, podreu visitar el Time Out Market Porto estarà obert cada dia des de les 10 h fina a mitjanit, de manera que podeu venir per esmorzar, dinar o sopar (o potser les tres). És l'excusa perfecta per començar a planificar un viatge a Porto. Ens veiem allà! 

NO T'HO PERDIS: Time Out Market Barcelona: obertura a l'estiu del 2024

Tota la informació sobre el Time Out Fest 2024, el millor festival gastronòmic de Barcelona

Més de benestar

    Últimes notícies

      Publicitat