Notícies

El xef Albert Adrià, amb una estrella Michelin, obre una gelateria a la Rambla de Barcelona amb gairebé 20 gustos diferents

Adrià i el seu soci, el pastisser Alfredo Machado, han treballat fins a 90 sabors de gelat

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Adrià i Machado, Gellato Collection
Ig: @gelato.collectionAdrià i Machado, Gellato Collection
Publicitat

Albert Adrià s’ha capbussat en el món del dolç: ha obert una gelateria. Gelato Collection, el nou projecte del xef del restaurant Enigma, ja té les persianes amunt al número 134 de la Rambla, tot i que de moment queda camuflat a causa de les obres de transformació que s’estan fent al carrer.

La geladeria proposa prop de 20 sabors diferents, tot i que Adrià i el seu soci, el mestre pastisser Alfredo Machado, n’han treballat fins a 90. Dins l’establiment, les propostes són numerades com si fossin proves de perfums; el número 2, per exemple, és el de Cafè de Lavazza, i el 38, de crema catalana. El xef barreja avantguarda creativa i subtilesa, trets que sempre han caracteritzat la seva cuina.

Aquest nou projecte és una opció més assequible de degustar les creacions culinàries d’Adrià, ja que els preus són raonables. Fets cada dia, de manera artesanal i amb productes frescos, els gelats oscil·len entre els 3,80 i els 5,80 euros, tant en terrina com en cucurutxo.

El local, que ha volgut fugir d’una estètica de geladeria tradicional i emula més aviat l’aspecte d’una joieria, s’ubica al costat de la tenda de Torrons Vicens, amb qui s’han associat per muntar el negoci. Obrirà cada dia de 16 a 22 h.

NO T'HO PERDIS: Les millors gelateries de Barcelona

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona 



Últimes notícies

    Publicitat