Notícies

Elisabet Casanovas i Laia Manzanares estrenen en directe Grupis, el seu nou grup de rock

La revetlla definitiva arriba a Barcelona de la mà del Bar Viu de Gràcia

Irene Galindo
Borja Duñó
Escrit per
Irene Galindo
Col·laborador:
Borja Duñó
Grupis (Laia Manzanares & Elisabet Casanovas)
Foto: Irene Galindo Grupis (Laia Manzanares & Elisabet Casanovas)
Publicitat

Les revetlles són aquelles festes en què la ciutat es transforma i la màgia de la nit ens envolta en un esclat de possibilitats. Xampany i Galetes arriba amb aquesta mateixa essència, reivindicant l’esperit de les festes majors més autèntiques. Amb un còctel explosiu de comèdia, concerts i sessions de DJ, el Paral·lel 62 va tornar a ser testimoni d’un altre esdeveniment memorable de la nit barcelonina. Té sentit, aleshores, que tot això vingui de la mà d’El Bar Viu de Gràcia, que s’alia amb la producció de Benditos Viernes per celebrar un esdeveniment que promet fer-se un lloc a Barcelona.

La vetllada començava amb l'humor punyent de tres de les còmiques més destacades del moment: Charlie Pee obria la nit amb un monòleg ple de l’humor negre que la defineix, imaginant un món hipotètic on Hitler hagués tingut xarxes socials. La va seguir Carolina Iglesias, la gallega, va fer un recorregut per la seva llibreta de poesia, abordant el seu viatge personal com a dona bisexual, i compartint amb humor el seu desconcert sobre la diferència entre una catalana i una lesbiana. I per acabar, Oye Sherman posava la cirereta al pastís reflexionant sobre el turisme i confessava amb humor que no sabia com arribar al Park Güell.

Grupis (Laia Manzanares & Elisabet Casanovas)
Foto: Irene GalindoGrupis (Laia Manzanares & Elisabet Casanovas)

Després de les rialles, la festa seguia amb l'esperada primera actuació en directe de Grupis, el duet d'indie pop format per Elisabet Casanovas i Laia Manzanares. Una actuació breu, però molt enèrgica que no va deixar a ningú indiferent. La sala va explotar amb el seu single 'Casi 30', que aborda amb humor la temuda crisi dels trenta. Després, la nit s’omplia de ritme i energia amb la rumba dels graciencs Tomeu i Charnego, un duet que fa impossible quedar-se quiet. I, per als amants del rock, Dan Peralbo i el Comboi en van portar una bona dosi.

Però, si no fos poc, la nit no acabava aquí. Després dels concerts, la pista de ball va seguir encesa durant hores amb una selecció de punxadiscos. DJ Badabronx va obrir la sessió amb els seus hits de patxanga, escalfant l'ambient per donar pas als ritmes house del DJ Suasi. I, per tancar la nit amb un final apoteòsic, el duet Adrian Grösser & Derovio es va fer càrrec de portar-nos a un viatge electrònic amb les mescles més selectes, assegurant que ningú marxés cap a casa sense haver ballat fins a la matinada.

Tota la nit va ser orquestrada per la irreverent Maitetxu Mia, la drag queen euskalduna més gamberra, que amb el seu carisma va assegurar que no hi hagués ni un minut de repòs. A més, tothom va haver d’agenollar-se per beure de la mà del reconegut capgros frare de la ratafia l'Hòstia a ritme de timbals i gralles.
 

Escolta aquí el nou capítol de Caps de Cartell, el pòdcast musical de Time Out!

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts del mes a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat