Notícies

Els avis amb els nets tindran l'entrada gratis a Las Golondrinas i al Museu de Cera de Barcelona durant dos dies

La iniciativa d'Amics de la Rambla vol redescobrir dues de les activitats més emblemàtiques del passeig que han format part de la infància dels més grans

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Las Golondrinas de Barcelona
Foto: Las Golondrias de Barcelona
Publicitat

La Rambla ha estat testimoni d'esdeveniments crucials de la història de la ciutat i ha vist créixer generacions i generacions de barcelonins i barcelonines que passejaven fins a arribar a Las Golondrinas o que s'aturaven al Museu de Cera abans d'arribar al mar. Ara, perquè els avis i àvies de la ciutat revisquin aquesta experiència amb els seus nets, els dies 27 i 28 de juny, els avis i els seus nets podran fer un passeig a bord de Las Golondrinas i visitar el Museu de Cera de Barcelona de manera gratuïta.

La iniciativa impulsada per Amics de la Rambla en col·laboració amb Las Golondrinas, el Museu de Cera de Barcelona, GetYourGuide i l'Ajuntament vol convidar els infants a descobrir la Rambla més familiar a través de dos dels punts més emblemàtics del passeig i que han format part de la infància i la vida dels seus avis. Si voleu participar en les jornades heu de reservar les entrades a través de la pàgina web d'Amics de la Rambla, ja que tot i que siguin gratis, hi ha places limitades per evitar aglomeracions.

Museu de Cera de Barcelona
Foto: Museu de Cera de Barcelona

Aquesta activitat forma part del projecte 'La Rambla, un nou model de Turisme Urbà' impulsat també per Amics de la Rambla, que convida tothom qui vulgui a redescobrir un dels passejos més emblemàtics de la ciutat. L'associació també duu a terme altres iniciatives com el '(Re) descobreix la Rambla', que just celebra una nova edició fins al 30 de juny amb deu rutes gratis per descobrir la història del passeig i de Barcelona. Aquest cop, la iniciativa també ha inclòs un recorregut que se centra en el passat del Port Vell i la seva relació amb la Rambla amb motiu de la celebració de la 37a edició de la Copa Amèrica de vela a Barcelona.

Las Golondrinas i el Museu de Cera, història de la Rambla

Malgrat que la Rambla té altres llocs emblemàtics com el Gran Teatre del Liceu, Amics de La Rambla, l'associació d'amics, veïns i comerciants de la Rambla i de la plaça de Catalunya, no ha escollit Las Golondrinas i el Museu de Cera a l'atzar; ambdós equipaments ja són part de la història del passeig i de la ciutat. Las Golondrinas rep el nom a la companyia que va comprar les primeres embarcacions de vapor per fer viatges amb passatgers l'any 1888. Des de llavors, el passeig en Golondrina es va convertir en una atracció obligatòria al llarg de tot el segle XX i que ha perdurat fins a l'actualitat. Ara, a més dels catamarans moderns que surten des de Colom, també es conserven tres embarcacions tradicionals de la dècada del 1940.

Las Golondrinas
Foto: Las Golondrias de BarcelonaLas Golondrinas

Pel que fa al Museu de Cera, l'equipament va reobrir convertit en un museu del segle XXI sense renunciar a la seva impressionant arquitectura i història. L'edifici que va acollir la seu del Banc de Barcelona durant molts anys, està distribuït en 28 zones que recullen figures i escenografies fetes amb les noves tecnologies que fan un recorregut per una gran part de la història fins al present.

NO T'HO PERDIS: 50 llocs perfectes per anar amb nens a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat