[title]
Buscar un panettone per endolcir els àpats de Nadal no és qualsevol cosa: cal tenir tota la família satisfeta! Aquest any la tria serà més fàcil: perquè els dos millors panettone d'Espanya es fan a Barcelona, i tenen sabors diferents. Dos pastissers de Barcelona, Daniel Jordà (Panes Creativos) i Eric Ortuño (l'Atelier Barcelona) han guanyat les dues categories del VII Concurs del Millor Panettone Artesà d'Espanya.
Jordà ha rebut el guardó al millor panettone clàssic de fruites. El forner elabora pans experimentals tan curiosos com el de síndria, on aboca tota la seva creativitat. I el xef i pastisser Eric Ortuño ha guanyat el premi al millor panettone de xocolata, que elabora amb la seva sòcia Ximena Pastor a l'Atelier Barcelona. Al seu currículum, tenen altres premis com la Millor Coca de Sant Joan 2020.
El jurat del premi està format per reconeguts professionals del sector com Iban Yarza i Ramon Bosser, que han valorat la forma, el sabor, l'olor i la presentació del panettone, entre altres paràmetres. No és el primer any que Barcelona triomfa en el concurs, ja que en edicions anteriors han guanyat pastisseries com Cloudstreet el 2019 i Ochiai el 2018.