Notícies

Els germans Roca obriran el seu primer restaurant fora de Catalunya aquest octubre

L'oferta gastronòmica consistirà en un menú degustació de nou plats elaborats amb productes locals i de temporada

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Redactora
germans Roca, celler de can roca
Foto. Instagram / @cellercanroca
Publicitat

En poc més d'un any ens han sorprès amb nous productes com una línia de begudes alcohòliques inspirades en els passatges de la seva infància, una biquineria gurmet i un bar de tapes a preus populars. Ara, els germans Roca tornen a ampliar la seva oferta gastronòmica, però aquest cop, per poder tastar-la, haureu d'agafar un avió, perquè els germans obriran el seu primer restaurant fora de Catalunya i el lloc no deixarà indiferent ningú. Joan Roca ha anunciat a la mostra San Sebastián Gastronomika que inauguraran el nou local dins una destil·leria de la firma de whisky Macallan, a la regió de Speyside d'Escòcia. 

La nova experiència permanent en col·laboració amb els Roca s'estrenarà a finals d'octubre sota el nom de TimeSpirit, segons ha anunciat Macallan en un comunicat. "Junts, hem creat un concepte de menjador que és una exploració culinària i una expressió lúdica de la història de The Macallan", assegura l'empresa. L'oferta gastronòmica de TimeSpirit serà un homenatge a la tradició culinària escocesa amb un menú degustació de nou plats elaborats amb productes locals de temporada. Malgrat que encara no han avançat quin serà el menú oficial, sí que sabem el preu: el menú degustació del migdia serà de 60 lliures per persona (uns 70 euros), mentre que el del sopar tindrà un preu de 95 lliures per persona (uns 113 euros).

germans Roca, celler de can roca
Foto: The Macallan/germans Roca

Un espai de disseny

Per gaudir de l'experiència completa, a més d'una bona oferta gastronòmica, l'espai juga un paper protagonista a l'hora de sortir amb la panxa plena i satisfets. Els germans Roca això ho saben bé, i per això han encarregat el disseny del restaurant a l'arquitecte David Thulstrup, amb múltiples premis i una llarga experiència dins el sector de l'interiorisme per a establiments de restauració. Segons ha avançat Macallan, la cuina ocupa la meitat de la sala, el que fa que els comensals puguin participar del procés creatiu dels plats d'una manera íntima.

L'empresa també ha assegurat que la llum natural és una de les principals protagonistes, que entra per les vidrieres que envolten l'espai i que ofereixen unes vistes panoràmiques del paisatge bucòlic on es troba The Macallan Estate i que "concorden amb la inspiració de Macallan arrelada a la natura". Com no podia ser d'altra forma, el whisky també tindrà un lloc especial dins el local i el pur de malta o 'single malt whisky' se situarà al cor del local. Al seu voltant, hi haurà una selecció de vins i vins de Jerez comissariada per Josep Roca, que també és el sommelier d'El Celler de Can Roca. 

NO T'HO PERDIS: Els 26 restaurants de Barcelona amb estrelles Michelin

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona

Més de menjars icònics
    Últimes notícies
      Publicitat