Notícies

Els gossos de Barcelona ja tenen una gelateria artesana que fa gelats per a ells

N'hi ha de diversos tipus i els serveixen en un espai exclusiu dins el local on els peluts poden socialitzar amb altres gossos

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Gelateria Badiani
Foto: Badiani 1932
Publicitat

A l'estiu ve de gust prendre coses fresques, i uns dels menjars estrella són els gelats. Malgrat que els autèntics fanàtics de les postres italianes per excel·lència en mengen durant tot l'any, no podem negar que un bon gelat a l'estiu és una excel·lent manera de combatre les altes temperatures de Barcelona. Nosaltres tenim calor, però els nostres amics de quatre potes també pateixen les conseqüències de l'estiu a la ciutat, per això, la gelateria Il Gelato dell'Amore de Barcelona ha posat a la venda un gelat per a gossos. Si us apropeu al seu local del número 258 del carrer de Consell de Cent amb el vostre pelut, tos dos podreu gaudir d'un dels gelats artesanals de la firma.

La gelateria ha anunciat que n'hi ha de diversos tipus i que tots ells estan elaborats amb productes segurs i saludables per als animals i gairebé no conten lactosa. A més de gaudir de les postres elaborades especialment per a ells, els vostres gossos se'l podran cruspir en un menjador exclusiu que el local ha habilitat dins l'espai on també podran socialitzar i conèixer a altres bestioletes Sota el lema "que el teu fidel amic pugui gaudir del seu gelat mentre tu gaudeixes del teu", la gelateria ha elaborat sabors aptes per a animals però sense perdre l'essència dels seus gelats tradicionals. Si voleu que el vostre company de quatre potes el tasti, el gelat ja està disponible al seu establiment de Barcelona.

Gelat per a gossos Il gelato dell'amore
Foto: Instagram / @ilgelatodellamore

Il Gelato dell'Amore ha anunciat aquesta iniciativa només un mes després d'aterrar a Barcelona. La gelateria va inaugurar el seu primer local a la ciutat a principis d'aquest juliol amb una proposta que inclou una vintena de sabors diferents elaborats de manera artesanal al seu obrador amb productes frescos, naturals i de temporada. Des del clàssic gelat de vainilla i xocolata fins a d'altres més innovadors com el d'alfàbrega amb llimona i el de formatge de cabra amb formatge i anous, n'hi ha per a tots els gustos. La firma, però, no només s'ha esforçat per crear bons gelats, sinó també a dissenyar un local acollidor i original inspirat en el romanticisme i on tothom pot gaudir de la seva elecció amb música italiana dels anys 40 i 50, i 'hits' americans dels 60 i 70. 

Gelat per a gossos Il gelato dell'amore
Foto: Il Gelato dell'Amore
Gelat per a gossos Il gelato dell'amore
Foto: Il Gelato dell'Amore

Una iniciativa que no és única a Barcelona

La nova gelateria, però, no és l'única de Barcelona on els vostres companys peluts poden refrescar-se amb un bon gelat. La gelateria Badiani va anunciar l'any passat el seu innovador sabor per a gossos, amb un 96,65% menys de lactosa i elaborat amb crema batuda, rovell d'ou, fibres vegetals, aigua, fructosa, llet sencera i llet en pols, una iniciativa que va ser tot un èxit. Ara, un any després, el gelat per a gossos de Badiani torna a estar disponible a tots els locals que la firma té repartits per Catalunya: Barcelona al carrer Rosselló, 232; a Sant Cugat a la Plaça d'Octavià, 2; i a Palamós al Carrer Major, 53.

NO T'HO PERDIS: Els millors bars i restaurants de Barcelona on pots anar amb el gos

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona 

Més de menjars icònics

    Últimes notícies

      Publicitat