Notícies

Els gossos podran entrar en aquest museu de Barcelona només per un dia

L’entitat ha organitzat un taller pràctic i una visita especial a les diverses exposicions del recinte

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
gossos
Foto: Shutterstock
Publicitat

En moltes ocasions, el millor amic de l’humà no el pot acompanyar en determinats indrets. Tanmateix, les lleis i permissions en respecte a l’entrada de cans a establiments estan canviant: ja hi ha botigues de roba que deixen entrar-los i fins i tot alguns bars i restaurants. Qui també ha volgut permetre l’accés d’aquests animals al seu interior és el Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) a Barcelona, que només durant un dia convida a gossos i amos a gaudir plegats del seu recinte.

Amb motiu del Dia Internacional del Gos, el pròxim 21 de juliol el MAC ha programat a les 10.30 h un taller pràctic amb consells sobre com passejar els animals i una visita especial a les diverses exposicions del museu. L’entrada a l’activitat és gratuïta, però cal reservar prèviament a través del web del museu. Per la visita posterior, els humans sí que han de pagar tiquet d’entrada, que té un preu general de 7 euros.

L’activitat anirà a càrrec de l’entitat barcelonina Udols, Associació pel Benestar del Gos Urbà, que s’ha associat al MAC per obrir les portes als gossos per primera vegada a la seu del Museu a Barcelona. En els jaciments arqueològics d’Empúries, Olèrdola i Ullastre es pot accedir amb els cans als recintes exteriors; ara, la voluntat del museu és que tothom pugui gaudir del patrimoni arqueològic acompanyat dels gossos, per això plantegen en un futur oferir més activitats com aquestes.

Gos al MAC
MACGos al MAC

Seu barcelonina del MAC

La seu barcelonina del Museu d'Arqueologia de Catalunya, situada als peus de la muntanya de Montjuïc, exposa vestigis arqueològics que mostren les arrels històriques de Catalunya, des de la prehistòria fins a l'edat mitjana. El museu va ser fundat el 1932 per la Generalitat republicana, i ocupa el lloc de l'antic Palau d'Arts Gràfiques, construït per a l'Exposició Internacional de Barcelona de 1929. Forma part de l’equipament museístic del Museu d’Arqueologia de Catalunya, que integra cinc centres arqueològics visitables arreu del territori: Barcelona, Girona, Empúries, Olèrdola i Ullastret, béns culturals d’interès nacional.

NO T'HO PERDIS: Museus poc coneguts de Barcelona que hauries de conèixer

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat