Notícies

Els llocs de Barcelona per veure la Copa Amèrica en directe gratis

La 37a edició de la competició es podrà veure en directe des de terra, des del mar i a través de la pantalla

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Copa Amèrica de vela
Foto: Ricardo Pinto / America's Cup/Copa Amèrica de vela
Publicitat

Ja ha començat el compte enrere per donar la benvinguda a la primera regata de la 37a Copa Amèrica de Vela, que se celebrarà d'aquí a 80 dies, el pròxim mes d'agost. Per primer cop a la història, aquesta competició se celebra a Barcelona i, si la voleu viure en directe, hi ha tres maneres de fer-ho: des de terra, des del mar i en streaming o en diferit a través de la pantalla.

Si la voleu viure en primera persona des de terra, l'organització de l'esdeveniment habilitarà diferents punts al Port Vell i els seus voltants per gaudir de la competició, a espais com la Race Village, les Fan Zones, les àrees mirador i el Port Olímpic. La Race Village estarà oberta al públic des de les 12 del migdia fins a les 22 o 23 h, segons el dia i les activitats programades. L'accés és lliure i gratuït, però amb aforament limitat. En aquest espai trobareu l'escenari principal i les pantalles gegants on es projectaran les regates, així com diferents activitats, exposicions i un espai gastronòmic.

Copa Amèrica de vela
Foto: Ricardo Pinto / America's Cup/Copa Amèrica de vela

Si preferiu tenir una vista directa al mar i al camp de regates, l'organització habilitarà dues Fan Zones: una a la plaça del Mar i l'altre a la platja de Bogatell, ambdues amb accés lliure i gratis a partir de les 12 h. Tot i tenir una vista directa a l'aigua, també hi haurà pantalles gegants per seguir les regates, a més d'exposicions, diverses opcions gastronòmiques i entreteniment. Per canviar d'angle de visió, les àrees mirador també són una molt bona opció per seguir la competició. Des de la plaça de la Rosa dels Vents podreu veure com els equips entren i surten del port, tot i que el Port Olímpic, les platges de Sant Miquel, la Barceloneta i Somorrostro també són bons llocs per veure les regates.

Per veure de prop els sis equips participants, també us podreu apropar a les seves bases repartides pels voltants del Port Vell. L'entrada a les bases està prohibida, però el públic podrà apropar-se a una distància que permetrà veure com els equips deixen anar amarres i atraquen. La base de l'Emirates Team New Zealand estarà a la cantonada del Moll de les Drassanes; les de INEOS Britannia i Alinghi Red Bull Racing, al costat de l'Aquàrium; les de Luna Rossa Prada Pirelli i NYYC American Magic, al sud del port, a la zona de l'Hotel W; i la d'Orient Express Racing Team, al Moll de Ponent.

Copa Amèrica de vela
Foto: America's Cup

També des del mar i en streaming

La competició també es podrà seguir des del mar. Si teniu o llogueu una embarcació, hi haurà zones habilitades per a iots i altres embarcacions més petites al voltant del límit del camp de regates. L'organització, però, recomana que només vagin a aquesta zona les persones amb un vaixell de 5 o més metres d'eslora. Si compliu els requisits, és obligatori registrar la vostra embarcació en línia.

Per últim, si preferiu no moure-us del sofà, també podreu veure la competició per televisió a TV3, Betevé i TVE, així com a YouTube, a la pàgina web oficial de la Copa Amèrica i a xarxes socials. Si no podeu seguir les regates en streaming, podreu veure-les repetides en qualsevol moment tant a YouTube com a Facebook.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer el juny a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat