Notícies

Els millors barbers de món es reuneixen aquest dissabte a Barcelona

L’esdeveniment oferirà espectacles i demostracions de diferents icones internacionals i nacionals del sector

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Barber Fest
StmntBarber Fest
Publicitat

Aquest cap de setmana, Barcelona es convertirà en el punt de trobada dels millors barbers del món en un esdeveniment dedicat a fer valdre la perruqueria masculina a la indústria internacional i a crear un espai per compartir tendències i idees de l’ofici. Es tracta del Barber Fest, un festival pioner en el sector, que tindrà lloc al recinte de Palo Alto el dissabte 15 de juny.

Així, una selecció de barbers i estilistes d’Europa i Amèrica oferiran, des de les 16.30 h fins a les 22 h, diversos espectacles i demostracions de barberia en dos escenaris diferents del recinte ubicat al Poblenou. Per exemple, a les 16.30 h tindrà lloc una xerrada de tècniques de color i una altra sobre la digitalització en les barberies. 

Pel que fa als convidats de fora, el festival ha confirmat l’assistència dels americans Stay Gold, Gradient, Yoshi, Titan Barber i Julius Cvaesar. També, de l’anglès Nomad Barber, els italians Fabio Pellegrino i Daniele Anatolio, l’irlandès Paul Mac Speicial i l’ucrainès Sergey Shapochka. 

Respecte als artistes de la barberia nacionals, els que presentaran el seu treball seran: Fran Aranda, Ayoze Medina, l’equip de Experimento No Name i el Siero Creative Team.

L’esdeveniment, ideat per l’empresa de fabricació i venda de productes pel sector de la perruqueria professional, Artero, i la marca de barberia moderna Stmnt, està plantejat com un festival, ja que a banda dels shows i les demostracions, durant tota la jornada també hi haurà música en viu i un mercat gastronòmic amb una oferta de 'street food'. 

Podeu consultar la programació en detall de les activitats programades a través del web del festival, on també podeu adquirir les entrades per un preu de 150 euros.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer el juny a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat