Notícies

Els millors mems de l'aparició de Taylor Swift a un examen de la selectivitat de Catalunya

La coneguda cançó 'Cruel Summer' ha sorprès els estudiants i ha generat divertides reaccions a les xarxes

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Taylor Swift
Foto: Instagram / @taylorswift
Publicitat

Fa uns dies que Taylor Swift va revolucionar Madrid amb dos multitudinaris concerts de la gira The Eras Tour i, tot i no haver passat per Catalunya, l'artista ha fet una aparició sorpresa al mig d'un dels exàmens de selectivitat. No, malauradament no ha fet una visita en persona a alguna de les universitats catalanes, sinó que una de les seves cançons més virals ha entrat a l'examen d'anàlisi musical. Les primeres notes de 'Cruel Summer' han sorprès els centenars d'estudiants que feien la prova, una cançó que acumula més de 2.000.000.000 de reproduccions a Spotify i una de les preferides dels 'swifties'. El tema de la de Pensilvània ha contrastat amb l'altre que també han hagut d'analitzar els joves: 'Nessun Dorma' interpretada per Pavarotti.

Poc més tard d'acabar l'examen, les xarxes s'han omplert de mems i reaccions sobre la inesperada aparició de l'artista. "M'he posat nerviosa i he hagut d'intentar respirar bé perquè he tingut 'flashback' de l'Eras Tour", "ni he fet l'examen d'anàlisi musical i he tingut ganes de fer-lo només per això" i "sort que no m'he presentat a anàlisi perquè no hauria pogut fer com si res", han comentat algunes 'swifties' a xarxes socials. Per recordar aquest moment, molts dels joves estudiants han fet mems de tota mena, i nosaltres n'hem recopilat els que més ens han fet riure.

@fuetisiconic COM SIGNIFICA QUE M’HE DE CONCENTRAR EXPLICA’M que fort quina ilu ja està sona tay va bé i love la persona que hagi triat les audicions😭 #estiktokat #catalunya #català #batxillerat #selectivitat #taylorswift #analisimusical ♬ original sound - abril :)

Taylor Swift a l'àmbit acadèmic

Aquest no ha estat el primer cop que una cançó de Taylor Swift ha estat objecte d'estudi. La Universitat Harvard, una de les més prestigioses del món, va anunciar fa uns mesos que estrenarà un curs sobre l'univers musical de l'artista durant el curs 2024/2025. La nova titulació estarà a càrrec de la professora, poeta i crítica literària, Stephanie Burt, que s'endinsarà en les lletres de l'autora de 'The smallest men who ever lived' i analitzarà el seu impacte cultural. La universitat de Gainesville també s'ha afegit al pla d'estudis i impartirà un curs molt semblant a càrrec de la professora Melina Jiménez, que estudiarà la narrativa musical de Taylor Swift i altres artistes femenines.

Més enllà del sector acadèmic, els seus fans van iniciar una tendència viral a TikTok que ja és tot un clàssic dins l'univers 'swiftie'. La iniciativa consisteix a llegir una frase i preguntar a gent per carrer si creuen que és una lletra d'una cançó de Taylor Swift o d'una obra de Shakespeare per demostrar l'elaborada lírica de la cantant. Un repte que, per molt sorprenent que us sembli, la majoria d'entrevistats responen malament.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Primavera

    Últimes notícies

      Publicitat