Notícies

Els triplement estrellats germans Torres cuinaran en directe a la plaça Catalunya

Els cuiners faran una reinterpretació de dos grans clàssics de la gastronomia catalana

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Hermanos Torres
Foto: Cap Roig Festival
Publicitat

En la seva tercera edició, el Festival de les Idees i la Cultura, organitzat per 'elDiario.es', es celebrarà al CCCB i a la plaça Catalunya el divendres 28 de juny i el dissabte 29. Es tracta d’una trobada cultural oberta i gratuïta que ofereix concerts, debats, entrevistes i diverses activitats culturals pensades per a tots els públics com, per exemple, la transmissió en directe del pòdcast La Ruina

Com a festival multidisciplinari que és, també parlarà de gastronomia i cuina. I l'esdeveniment central és un 'showcooking' dels germans Sergio i Javier Torres, amb tres estrelles Michelin, que reinterpretaran dos grans clàssics de la cuina catalana a l’escenari de plaça Catalunya. Així, dissabte 29 de juny a les 13 h, tothom que es presenti a l’indret podrà veure la demostració dels cuiners que ensenyaran la seva versió de l’esqueixada catalana i una reinterpretació de la coca de recapte, una coca salada típica de la província de Lleida.

Germans Torres
Cocina Hermanos TorresGermans Torres

L’accés a la demostració culinària, així com a la resta d’activitats del Festival, és gratuït i obert a tothom i sense preinscripció prèvia. 

Història dels germans Torres

Javier i Sergio Torrres, nascuts a Barcelona l’any 1970, van descobrir el món de la cuina amb tan sols vuit anys gràcies a la seva àvia materna, qui els va contagiar la il·lusió i l’estima per esprémer el millor de cada producte. Amb els anys, ambdós van anar assolint èxit per separat i van treballar per diferents restaurants amb estrelles Michelin d’Espanya, de França i de Suïssa. 

El 2013 tots dos van començar a col·laborar amb TVE, on més endavant estrenarien el programa ‘Torres en la cocina’, on explicaven com treure partit dels productes de temporada amb receptes sanes i variades. El 2018 van obrir el seu restaurant Cocina Hermanos Torres –que actualment compta amb tres estrelles Michelin– on continuen defensant l’alta cuina a través de les receptes familiars. 

NO T'HO PERDIS: TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE TIME OUT MARKET BARCELONA

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat