Notícies

Es dispara el lloguer de piscines privades a Barcelona a través d'aquesta plataforma

Els banyistes poden escollir el lloc i el temps d’ús, i els propietaris aconsegueixen un ingrés extra

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Piscina privada
CocopoolPiscina privada
Publicitat

A l’estiu, tenir piscina és un tresor. És cert és que a la ciutat disposem de diverses públiques on poder remullar-nos, però tenir-ne una de privada és un privilegi que pocs poden gaudir. Ara, però, poder fer una barbacoa amb familiars i amics i banyar-se abans, durant i després de menjar sense que cap desconegut et molesti és possible gràcies a la iniciativa de Cocopool, una plataforma de lloguer de piscines que permet als propietaris monetitzar les seves piscines compartint-les amb grups per hores. 

Amb l’inici de la calor, la plataforma ha registrat un augment del 350% en les reserves, i és que capbussar-se a l’aigua és una de les solucions més refrescants que hi ha. Cocopool ja compta amb més de 300 piscines a tot el territori espanyol. Les ciutats amb més demanda són Madrid, amb un increment del 350%; Barcelona, amb un 320%; València, amb un 580%; Sevilla, amb un 450%, i Alacant, que destaca amb un impressionant augment del 820%.

La iniciativa és un 'win-win' pels banyistes, que poden escollir el lloc i el temps d’ús, i pels propietaris de les piscines, ja que poden guanyar un ingrés extra sense fer gaires esforços. De fet, la rendibilitat mitjana dels propietaris de la plataforma és de 4.000 euros per llogar la piscina en temporada d’estiu. 

Piscina privada
CocopoolPiscina privada

Com funciona Cocopool?

El funcionament de la plataforma és semblant al d’Airbnb. En primer lloc, se selecciona en quina ciutat es vol llogar la piscina i en quina data; llavors es desplega un llistat de totes les opcions possibles. A banda, també es pot fer un filtratge segons diverses característiques com la capacitat de l’espai, la categoria de la piscina (exterior, interior, etc.), o extres (dutxa, altaveus, barbacoa, pèrgoles, etc.) entre d’altres. 

Els preus a la zona de Barcelona oscil·len entre els 22 euros i els 100 euros per hora, tot depenent de les característiques de cada piscina. 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al juliol

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat