[title]
A vegades, la vida té un gust amarg, però cal aprendre a relativitzar les coses i prendre-les amb humor. No s'hi pot fer més. Amb aquesta filosofia, el pastisser Christian Escribà i el creatiu Pep Torres han creat 'The miscake', un pastís especial pensat per celebrar les coses que surten malament. Sota un aspecte de nus uniforme, simbolitza que "la vida és meravellosa sota un embolic descomunal", explica Escribà. La creació vol destruir els mals rotllos i recompensar la nostra fortesa amb un pastís de pa de pessic, mousse de xocolata, cor cremós de fruita de la passió i cobertura de xocolata negra.
'The miscake', amb un nom que fusiona la paraula 'mistake' i 'cake', és perfecte per desdramatitzar, riure's d'un mateix i passar pàgina, tant en fracassos professionals com en fiascos sentimentals o altres patacades directes al cor. I ve amb un ritual: cal introduir els pals petits al pastís mentre s'explica la desgràcia en qüestió i llegir aquest conjur màgic: "Quan aquest pastís sigui menjat, tot el drama desapareixerà, perquè cap drama en aquesta vida una sola llàgrima vessarà", i cal extreure amb cura l'embolic daurat de xocolata que corona el pastís, que simbolitza el nostre embolic existencial.
El dolç només es pot comprar en línia a la web de la pastisseria i es pot recollir a les botigues indicades. Tenen dues mides: gran, a 25 euros, per afrontar grans tragèdies; i petit, a 9 euros, per digerir amb dolçor les minimisèries de la vida.